Oana Pellea - Video

 Revista VIVA
.

Oana PelleaCat despre dragoste… pe cat par lucrurile de simple, pe atat sunt de complicate. Ce paradox! Cand vine vorba de Oana Pellea, lucrurile nu pot fi exprimate decat in felul acesta. E o femeie cu o sensibiliate aparte, care crede ca „noi suntem un cumul de intamplari si de oameni pe care i-am intalnit. E vorba de cei care ne marcheaza, cei pe care i-am iubit si ne-au iubit. Despre barbatii din viata ei nu poate folosi decat un superlativ care sa-i descrie: „Exceptionali! Eu sunt un om iubit de Dumnezeu si nu am avut decat intalniri minunate. Nu mi-am pus problema daca am cerut prea mult sau nu. Am primit foarte mult si am daruit pe masura. Din pacate, in clipa in care traiesc sau muncesc sunt implicata total. Cat despre familie, nu mi-am pus niciodata problema ca un copil mi-ar incurca viata, insa pur si simplu nu s-a intamplat. Nu a fost sa fie.

Experientele ei recente in cinematografia internationala sunt o adevarata reusita. De curand a terminat al doilea film la care a beneficiat de alta experienta extraordinara. A fost un film artistic cu 5 femei, in 5 roluri principale. Filmul se numeste „I Really Hate My Job, A fost o incantare, un lucru profesionist si au ramas toate 5 prietene. Regizorul, Oliver Parker, a facut filme foarte importante si e vestit ca lucreaza atent cu actorul. Primul film, in care a jucat fara sa aiba rolul principal, se numeste „Children of Men, in regia lui Alfonso Cuaron, alaturi de celebrul Clive Owen. Filmul este o productie Universal Pictures care a avut premiera mondiala la Festivalul de la Venetia si premiera oficiala la Londra. Prima oara cand a filmat la Londra nici nu a putut sa dea importanta oamenilor de pe platou. O luna si jumatate a filmat alaturi de Clive Owen, insa pentru ea era doar personajul din film. Abia la petrecerea de final si-a dat seama ca a lucrat alaturi de un barbat superb. „Este un actor minunat, o persoana generoasa si vesela. Are o sotie si doi copii minunati, spune Oana. Trebuie sa fie cu adevarat o experienta interesanta sa joci intr-o productie de 150 de milione de dolari.

Despre povestea vietii ei, Oana concluzioneaza: „Toate zvonurile ca am avut pile sunt adevarate, dar nu la Institut, ci putin mai sus, la Dumnezeu si toate astea impotriva vointei mele.

Alexandra Casiel, Fotografii: Mihaela Marin, Razvan Voiculescu, arhiva personala a vedetei

I Really Hate My Job – Trailer

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton