Adam Sandler - Tata pentru a doua oara - Video

 Revista VIVA
.
Daca Charlie Sheen a renuntat intr-un final la comedii si a trecut la filme „serioase', Adam Sandler nu se dezminte. Actorul care va fi tata pentru a doua oara va juca in „Nu te pune cu Zohan', film care va avea premiera la noi chiar luna aceasta. In fond, vechile stereotipuri mor greu.

Adam Sandler Nici casatoria si nici copilul nu l-au maturizat pe Adam Sandler, unul dintre cei mai devotati adepti ai comediei, jucate, scrise si produse. Dar in ce masura poate o comedie despre un soldat israelian si un terorist palestinian sa aduca incasari de box office comparabile cu „American Pie' sau mult mai recentul „Indiana Jones'? Si cat de amuzanta ar putea fi aceasta relatie interetnica, periculos de fragila prin insasi natura ei?

Regizorul Dennis Dugan a precizat  ca oamenii in Orientul Mijlociu sunt aceiasi ca peste tot in lume, au aceeasi doza de umor si rad (in principiu) la aceleasi glume. Atata doar ca ii desparte un conflict.

Asa ca producatorii nu si-au pus problema ca subiectul filmului „Nu te pune cu Zohan' ar putea fi un handicap. Dimpotriva. Sandler si Dugan spera ca aceasta productie sa aiba un succes mai mare decat l-a avut „I Now Pronounce Chuck and Larry', care, desi n-a facut mare valva, a avut incasari de peste 120 de milioane de dolari numai in America.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton