Adam Sandler - Tata pentru a doua oara - Video

 Revista VIVA
.
Adam Sandler, Jackie Sandler
Adam Sandler si sotia sa, Jackie

Dupa o relatie fara sare si piper cu Alicia Silverstone, in iunie 2002 Adam Sandler a facut public faptul ca s-a logodit cu iubita sa, Jackie (actrita si model), pentru ca la sfarsitul lunii sa se si casatoreasca – asta desi s-a spus despre el ca ar fi la fel de superficial si nestatornic precum personajele pe care le interpreteaza, cu toate ca Sandler nu are antecedente care sa-i creeze o imagine cat de cat plauzibila de bad boy antisocial.

Desi are o atitudine ceva mai nepasatoare si poate parea ca el si familistul sunt doua „persoane' complet diferite, toata lumea a rasuflat usurata dupa ce s-a vazut cat de bine ii vine rolul de tata. Asta pentru ca in mai 2006 s-a nascut primul copil al cuplului Adam-Jackie, Sadie Madison. Intrebat daca se simte coplesit de responsabilitatile gospodaresti sau daca schimbatul scutecelor i-a dat vreodata fiori, actorul a raspuns ca nu se sperie atat de usor. „Chiar ma simt usurat ca nu trebuie sa ma mai gandesc tot timpul la mine, nu trebuie sa mai vorbesc tot timpul despre mine si sa spun cat sunt de minunat', glumeste Sandler. O singura problema are in schimb: de fiecare data cand se joaca cu Sadie are senzatia ca ea nu se uita la el, ci prin el, ceea ce-l face sa creada ca de fapt se joaca singur cu toate jucariile ei.

Invitat nu de mult la Tonight Show With Jay Leno, Adam a anuntat oficial ca familia Sandler se va extinde, sotia lui, Jackie, fiind din nou insarcinata. Problemele au aparut insa in momentul in care sarcina a inceput sa se vada si Sadie, desi are numai doi ani, a inceput sa intrebe daca mama ei e bolnava si daca o doare rau atunci cand ii creste burta. Pana la mijlocul lunii noiembrie cand ar trebuie sa nasca, cu siguranta ca atat Jackie, cat si Adam vor trebuie sa vina cu o scuza buna pentru aceasta „afectiune'.

Foto: www.hepta.ro

You Don’t Mess With The Zohan – Trailer

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton