Will Smith: In cautarea fericirii

 Revista VIVA
.

Will Smith: In cautarea fericirii

Will Smith: In cautarea fericirii

Cand a fost intrebat cati copii ar vrea sa aiba, actorul Will Smith a raspuns, mai in gluma, mai in serios: „Vreau sa ma opresc la cinci”.

Nu este tocmai o poveste „de adormit copiii”. Filmul este bazat pe o intamplare reala, a unui om care ulterior a avut curajul de a relata ceea ce i s-a intamplat in emisiunea postului ABC, „20/20”. Reportajul a fost urmarit de actorul Mark Clayman care dorea sa se afirme ca producator la Hollywood si care a fost atat de impresionat de aceasta poveste, incat s-a dus sa vada cu ochii lui toaleta din statia de metrou BART, in care Chris Gardner si fiul sau obisnuiau sa se spele, cat timp au ramas fara casa. Emotionat pana la lacrimi, Mark Clayman, care era si el tatal unui copil de un an, s-a gandit ca aceasta miscatoare relatie dintre tata si fiu ar putea fi transformata intr-un film de box office. De aici pana la a-l convinge pe Will Smith sa devina protagonistul acestei productii a fost numai un pas. O caseta cu reportajul mai sus amintit i-a fost trimisa lui Will la Vancouver, unde filma „I, Robot”, iar in mai putin de 24 de ore, el a raspuns: „Aceasta poveste descrie cel mai bine visul american. Orice persoana inzestrata cu vointa si ambitie isi poate face viata asa cum si-o doreste. Cand vezi povestea unui astfel de om te intrebi daca ai fi fost capabil sa faci acelasi lucru. Oare as fi fost un barbat, un tata, un sot suficient de bun pentru a face fata vicisitudinilor vietii, asa cum a facut-o Chris Gardner?” se intreaba retoric actorul. Will a fost un actor suficient de bun incat sa fie nominalizat la Globurile de Aur pentru cel mai bun actor intr-o drama si sa zambeasca cand premiul i-a fost luat „de sub nas” de Forest Whitaker pentru „The Last King of Scotland”.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton