Mister si seductie cu Burjois

 Revista VIVA
.

Mister si seductie cu Burjois

Mister si seductie cu Burjois

Negrul este culoarea vedeta a anului 2007. Bourjois porneste, evident, si ea in aceasta aventura cu noile farduri de pleoape. Gama de farduri de pleoape a fost numita Smocky Flowers. Privirea intensa poate fi obtinuta prin folosirea a trei nuante de negru. Negrul de la Bourjois este, mai intai, un negru special, cu reflexe de violet. Smocky Flowers contine si un negru cobalt, in care au fost picurate cateva reflexe de bleu-gri. Negrul esmerald in care se regaseste verdele intens inchide cercul.

Pentru ca privirea Smocky sa fie una care iese in evidenta, Burjois a creat si farduri in nuate de roz, bej-roz sau roz-perla. Cu un astfel de machiaj, privirea nu va putea fi decat una misterioasa si plina de seductie.

Burjois propune si un fond de ten a carui aplicare are acelasi efect cu un somn de 10 ore. La acest rezultat contribuie, in egala masura, vitaminle E, B5 si F care tonifiaza pielea. Iar tenul nu poate decat sa radieze! Orice urma de oboseala sau o imperfectiune cat de mica poate fi data uitarii.

de Florentina Liutic.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton