Miami

 Revista VIVA
.

Miami

Miami

Miami este unul dintre cele mai fierbinti orase din SUA si la propriu si la figurat. Stralucire, bani, faima si viata de noapte, iata cateva dintre atuurile acestui oras.

Situat in sud-estul statului Florida, la marginea Oceanului Atlantic, Miami este renumit pentru zonele rezidentiale sofisticate si cluburile deschise 24 din 24 de ore. De fapt, este o insiruire de zone rezidentiale exclusiviste, hoteluri si centre comerciale, la care se adauga baruri si restaurante. Din acest punct de vedere, orasul pare a fi locul perfect pentru o vacanta de vis sau pentru o viata ca in povesti.

Din anii 50, Miami a devenit locul preferat al vedetelor de la Hollywood. Nu degeaba staruri precum Enrique Iglesias, Gloria Estefan, Shaquille ONeal sau Anna Kurnikova detin proprietati de milioane de dolari in aceasta zona. Cu unii dintre acestia, poti avea surpriza sa te intalnesti in Miami Beach, despre care se spune ca are „plaje mari si frumoase pentru oameni vesnic tineri.

Multi locuitori ai orasului isi cumpara mancare de la magazinele cu hrana biologica, practica fitness, yoga sau tae-bo si apeleaza des la chirurgia estetica. Limba cea mai uzuala in Miami este spaniola, si nu engleza, orasul fiind primul refugiu al cubanezilor, si al columbienilor. In Miami poti dansa pe ritmuri de rumba si conga si poti savura cele mai delicioase cocktail-uri de fructe, cu umbrelute. Acestea pot fi „utile si in viata de zi cu zi, pentru ca in Miami vremea este imprevizibila: cand este soare, cand ploua in averse. Cand vremea nu este potrivita pentru plaja sau pentru surfing, orasul te imbie sa-l vizitezi.

Miami este un loc relativ nou, cu cladiri traditionale in stil art-deco. Printre cele mai atractive obiective turistice se numara „Vizcaya Museum and Gardens sau „Miami Sea-quariam, delfinariul in care s-a filmat serialul „Flipper in anii 60. Majoritatea magazinelor se afla pe strazile Lincoln Road si Collins Avenue, iar cele mai populate cafenele si restaurante sunt pe Ocean Drive, din South Beach. O alta strada fermecatoare si frumos luminata este Espanyola Way, ideala pentru o plimbare la miezul noptii, care poate continua in Sky Bar, un loc in care se reuneste crema lumii mondene din Miami.

Maria Marinescu: Este una dintre vedetele care sta mai mult timp in SUA decat in Romania, deci cine ar fi fost mai potrivita sa ne spuna cum este acolo? „Este intr-adevar un loc superb. Am fost de mai multe ori la Miami, iar intr-un an chiar am petrecut un Revelion acolo.

Lili Sandu: „Am mai multi prieteni la Miami, asa ca am vazut foarte multe fotografii de acolo care m-au impresionat. Imi propusesem sa filmez un videoclip acolo, dar din pacate acest proiect nu s-a materializat.

De Ioana Capanu; Fotografii: http://umsis.miami.edu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton