Ashlee Simpson si Pete Wentz - Fiinte cu fite

 Revista VIVA
.
Fall Out Boy e una dintre cele mai cool trupe ale momentului. Ultimul lor album, „Infinity on High, a primit de doua ori discul de platina.

Pete Wentz, Ashlee SimpsonCu Pete, situatia, desi a fost mult mai grava, s-a remediat in mod spectaculos. Ca orice artist care se ia in serios mai mult decat e recomandat, si-a exploatat trairile melancolice pana in punctul in care a cazut, pe nesimtite, intr-o depresie „pe bune. O supradoza de antidepresive avea sa-l aduca in 2005 in coma, la urgenta, Pete dand de inteles ca ar fi fost vorba de o tentativa de sinucidere abia in 2007, cand s-ahotarat, se pare, sa puna punct angoaselor. Intr-un interviu acordat revistei „The Advocate, biblia comunitatii gay din State, a marturisit ca este bisexual in masura in care tandreturile dintre el si un barbat „se intampla deasupra taliei.

Daca asemanarile dintre ei sunt suficiente pentru a-i tine impreuna, only time will tell. Iar in lumea lor, „forever is a mighty long time. Daca sunt indragostiti? Da. Nu pana peste cap, dar cam pana peste urechi. Atat cat sa nu le fumege neuronii in zadar, in timp ce cariera lor zace franta. Pe Ashlee o va tine pe linia de plutire pica pe care i-o poarta in subconstient surorii mai mari (pentru ca a avut un reality show mai lung in episoade si mai gras in audiente, pentru ca are un nas pentru care ar invidia-o toate personajele de desene animate japoneze si un bust care creste in mod magic, cu fiecare videoclip). Iar dragul de Pete, atat timp cat va ciupi corzile bass-ului cu aceeasi inversunare cu care fanele se inghesuie sa-l ciupeasca de fund sau, in functie de varsta, de obraji, va inscrie Fall Out Boy in liga adevaratilor rockeri alternativi, unde va putea folosi nestingherit mascara, fara a mai fi nevoit sa se alinieze vreunui trend.

Catalina Sevastre

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton