Catrinel Menghia - Mai mult ca perfect: Modelling, Milano si Massimo

 Revista VIVA
.

Catrinel MenghiaMai stii cand ai luat primul „salariu ca model? Ce suma era, iti mai amintesti?
Tin minte ca am castigat la primele prezentari cateva sute de mii de lei si mi s-a parut o suma atat de mare ca nu-mi venea sa cred. Singurii bani pe care ii castigasem pana atunci erau din sport: 125.000 lei pe care ii impartisem cu inca vreo sase fete care castigasera Cupa Liceelor la Iasi.

Dar acum, ce ar insemna pentru tine o suma mare?

Acum, mult ar insemna un contract de campanie de peste 500.000 de euro.

In clasa a XI-a locuiai deja la Milano. Ce a urmat?
A urmat un curs ascendent al carierei mele si casatoria. Casatoria m-a facut sa nu ma indepartez prea mult de Italia si de Europa in general, dar asta nu inseamna ca am lucrat mai putin decat pana atunci…

Cum l-ai cunoscut pe sotul tau, Massimo Brambati?
In 2004, la o petrecere data de Giorgio Armani la casa lui din Panteleria. Este o petrecere care tine o saptamana si la care vin numai prietenii apropiati. Din pacate, de atunci nu am mai reusit sa mai ajungem acolo.

Casnicia cum merge?
Foarte bine spre perfect. Nu am de ce sa ma plang.

Cat de des veniti in Romania tu si sotul tau?
Eu vin de Sarbatori in Iasi si in fiecare an, prin mai, la un concurs de modele organizat de agentia MRA. Parintii mei, si mai ales sora mea, vin mult mai des la mine la Mi-lano. Am un apartament imens, unde pot sa cazez multa lume. Problema este sa fiu acasa… pentru ca de multe ori nu prea sunt nici macar prin Italia. Am calatorit peste tot prin lume. Am fost prin locuri la care nici macar nu as fi visat vreodata ca am sa le cunosc.

Cat de legata ai ramas de sora ta, de familia ta din Iasi?
Sora mea imi va urma exemplul si va pleca din tara. Va avea o bursa sportiva la Jacksonville in SUA, unde isi va continua studiile. Parintii mei vin la mine ori de cate ori le este dor. |n Romania vin mai mult pentru bunica mea la care tin foarte mult.

Dupa ce te-ai casatorit, ai tratat altfel meseria de model? Poate intr-un fel mai relaxat?
Nu. Din contra. Am devenit chiar mai responsabila intr-un fel. Singura restrictie pe care mi-am impus-o eu personal a fost sa nu stau o perioada mare pe alta piata decat Italia. Cu alte cuvinte sa plec din Italia doar pentru joburi confirmate.

In ce fel selectezi job-urile?
Se selecteaza singure intr-un fel, pentru ca devin de multe ori indisponibila pentru o perioada de timp si clientii incep sa plateasca mai mult pentru a putea lucra cu mine
in anumite zile. Acesta este, de altfel, modul in care top modelele ajung sa isi creasca tarifele foarte mult. Prin disponibilitatea lor limitata. Pe de alta parte, nu trebuie sa te opresti din cursa aceasta. Daca o faci, risti sa nu mai poti reveni in plutonul fruntas ulterior.

Sotul tau este om de afaceri si isi desfasoara activitatea in domeniul fotbalului. In afara de asta, mai are afaceri si in alte domenii?
Este agent de jucatori sau impresar. |n acest moment este implicat intr-o emisiune sportiva televizata, „Diretta Stadio. Massimo este o persoana extrem de cunoscuta in Italia datorita televiziunii si carierei lui de fotbalist.

Tu, la randul tau, te gandesti cand te vei retrage din modelling sa ai propriul business?
Sincer, nici nu vreau sa ma gandesc. Cand incepi sa te gandesti la chestia asta iti apar riduri si – Doamne fereste! – vergeturi… Oricum, nu imi fac griji. Meseria de model te caleste foarte tare pentru ca ai parte de examene, adica de casting-uri.

Ce faci acum? La ce proiecte lucrezi?
Astept confirmarea pentru editia americana a revistei Sports Illustrated. Tocmai am terminat campania de lenjerie Luna din Grecia si campania TV la masina Infinity.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton