Gama de cosmetice ModelCo

 Revista VIVA
.

ModelCoCosmeticele folosite de Kate Moss, Sarah-Jessica Parker, Siena Miller, Victoria Beckham sau Keira Knightly pot fi gasite acum si in Romania, in exclusivitate la The Place concept store.

Produsele ModelCo se vand doar in cateva locatii exclusiviste din intreaga lume. Dar de acum nu mai e nevoie sa le cautati la Colette in Paris sau la Henri Bendel in New York. Le puteti gasi la noi, pe Calea Dorobantilor nr. 113-131.

Linia contine spray-ul autobronzant pentru fata si corp Airbush in a Can, unul dintre produsele favorite ale Victoriei Beckham. Cu un miros delicios de unt de cacao si o hidratare intensiva oferita de extractul de aloe vera, Aibush in a Can se va afla cu siguranta, si pe lista produselor voastre favorite.

Daca nu va iese aplicarea, nu disperati. Exista si un produs care sterge petele de autobronzant, crema abraziva Tan Remover dizolvand rapid autobronzantul.

ModelCo ofera si o alternativa la Botox, prin Erase Those Fine Lines. Daca veti urma exemplul supermodelului Elle McPherson, ambasadoarea produsului, veti scapa rapid de riduri..

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton