Sanda Nicola - Preveniti cancerul de col uterin!

 Revista VIVA
.
Sanda Nicola„Lasati misterele corpului vostru in seama poetilor. Voi cautati certitudini'. Acesta este indemnul adresat de Aurora Liiceanu, una dintre cele 19 femei celebre ale Romaniei care sustin campania de prevenire a cancerului de col uterin ce se defasoara in perioada 20-26 ianuarie.

Startul campaniei a fost dat de Sanda Nicola careia i s-au alaturat Mihaela Gioana, Adriana Saftoiu, Corina Danila, medici si reprezentanti ai GlaxoSmithKline. Intr-o dupa-amiaza de duminica au incercat sa le convinga pe femeile aflate in Plaza Romania ca este important nu doar sa-si cumpere o rochie noua sau sa iasa la o cafea cu o prietena. Mult mai important e sa aiba grija de sanatatea lor, facandu-si testul Papanicolau.

Doamnele au primit materiale informative si au putut admira expozitia „Momente fericite' cu portretele celor 19 femei celebre care s-au lasat fotografiate de Razvan Voiculescu..

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton