Mihai Gadea - Big Daddy

 Revista VIVA
.
„De cand lucrez in televiziune si sunt persoana publica, mi-am propus sa nu las deschisa usa casei mele. Nu sunt muzeu, sa vina lumea sa se uite la «exponate» si sa le comenteze. Mihai Gadea a facut totusi o exceptie pentru VIVA!


Mihai Gadea, Karina Cum se impaca un om care a terminat Facultatea de Teologie cu lumea politica?

Hai sa iti spun cum: stau bine infipt cu picioarele pe pamant, foarte atent la ce se intampla in viata politica si, vazand ce circ este de multe ori, ma uit la cer si strig: „Doamne, unde vom ajunge?…

Primul lucru pe care-l fac dimineata realizatorii de emisiuni este sa se uite pe datele de audienta. Nu e stresant sa traiesti asa?
Ba da, de aceea primul lucru pe care il fac eu dimineata este sa ma duc la dus… Normal ca ma uit pe audiente apoi, mai ales ca eu le privesc si ca realizator, dar si ca director de canal. E un ghid foarte bun pentru orice om de televiziune, daca ai rabdare sa le analizezi. |ti spun foarte multe despre gustul telespectatorilor si stii cam ce trebuie sa schimbi. Dupa parerea mea, important este ca aceste cifre de audienta sa nu devina o obsesie! Dincolo de ratingul mare, conteaza si calitatea unui program. Nu poti face orice pentru a avea audienta. Nu sunt adeptul „prostitutiei TV! Eu, la Antena 2, vreau emisiuni cu atitudine, emisiuni de care sa nu imi fie rusine!

In ce postura te simti mai confortabil, cea de manager sau cea de realizator de talk-show?
Ai sa razi, dar niciuna dintre ele nu e o postura „confortabila. Deloc!!! Mie imi plac provocarile, imi place lupta, imi plac obstacolele, asa ca in ambele posturi ma simt foarte bine. Cinci zile pe saptamana plec noaptea din Antena epuizat! Dar faptul ca pun caramida dupa caramida, intr-un proiect, respectiv intr-o televiziune, ca nu sunt… Mesterul Manole, ci sunt un om care a doua zi vede ca tot ce construieste se dezvolta din ce in ce, imi da o satisfactie enorma!!!

Care este cel mai important lucru in viata pentru tine?
Ma obsedeaza o intrebare a unui mentor de-ai mei din facultate: „Stiu bine ce asteap-ta Dumnezeu si cei din jurul meu care ma iubesc, de la mine?… Raspunsul la aceasta intrebare e cel mai important lucru pentru mine.

Ce isi doreste Mihai Gadea in momentul de fata?
Imi doresc ca Antena 2 sa devina un post puternic, care sa conteze in ochii telespectatorilor. Imi doresc ca „Sinteza zilei sa fie in continuare un talk-show de referinta, restul e cuprins in raspunsul anterior.

Mihai Gadea, KarinaGadea la prima vedere

Este mult mai inalt in realitate decât la TV.

E pur si simplu topit in prezenta fiicei lui.

Ochelarii ii dau un aer sexy.

Este teolog de formatie si jurnalist de profesie si pur si simplu ai senzatia ca iti citeste gândurile.

Este genul care nu ar fi misogin nici daca ar reveni matriarhatul.

Chiar daca este toata ziua in sedinte, raspunde la telefon si este foarte amabil.

Desi este directorul unui post de televiziune, primul lucru pe care il face dimineata nu este sa se uite pe datele de audienta. Mai intâi face un dus.

Daca vreodata va fi dat afara de la Antene, ar putea fi un stilist de succes: la sedinta foto si-a adus singur haine din garderoba personala.

Pentru toate astea si pentru multe altele, Mihai Gadea este un barbat de 30 de ani foarte insurat.

Luana Pesa, Fotograf: Alex Galmeanu, Stilist: Cristina Craciun, Asistent foto: Cristi Banica. Fotografiile au fost realizate la Teatrul Tandarica. Multumim pentru sprijin.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton