Tratament cu diamante, marca Dreamline

 Revista VIVA
.
Daca vrei sa stralucesti de Sarbatori, poti purta bijuteriile tale speciale. Sau incearca tratamentul cu hematite, diamante si chihlimbar de la Dreamline.

DreamlineCu noul tratament creat de salonul Dreamline, aspectul pielii tale se va imbunatati vizibil, pielea va fi mai ferma si se va tonifia.

Complexul de remodelare contine extracte de alune, Centella Asiatica, cu efect de tonifiere si drenaj, eliminandu-se excesul de lichide din tesut. Senzatia de comfort si relaxare se obtine datorita phitoendorfinelor extrase din „Piperul Calugarului' si alte plante originare din Asia.

Pasii de tratament:

Pentru inceput se aplica pe intregul corp, cu miscari usoare de mesaj, serul super concentrat cu extracte de diamante si hematite.

Rasfatul continua cu serul cu extract de chihlimbar, phitoendorfine hematite si complex modelator imbogatit cu extract de portocale, pentru fermitate, drenaj si cresterea elasticitatii pielii.

Vei vedea cum pielea devine mai luminoasa si tonifiata. Va trebui insa sa asteptati 25 de minute, pentru ca serul sa-si faca efectul.

La final, se aplica laptele cu extract de diamante si hematite, cu efect de tonifiere si modelare, care lasa pielea elastica si fina.

Chiar dupa prima sedinta, vei avea o piele mult mai moale, catifelata si extrem de ferma.

Pret/sedinta 110 RON, 7 sedinte 700 RON..

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton