Marius Moga - Shooting cu cantec

 Revista VIVA
.

Marius Moga – Shooting cu cantec

Marius Moga – Shooting cu cantec

Am dat din nou dovada de multa cerbicie si am reusit sa adunam in aceeasi sedinta foto 5 vedete! Ocupate, talentate, visatoare, capricioase si deloc matinale. Intra in scena pe rand, nicidecum la ora fixata, Alexandra Ungureanu, Anda Adam, Cream, Delia si Marius Moga!



Marius Moga a compus piese pentru mai toate vedetele din muzica romaneasca. Nici mai mult, nici mai putin de 15 fete se afla pe lista lui. Si asta nu pentru ca ar refuza baietii, ci pentru ca, pur si simplu, in muzica noastra sunt mai multe fete. Noi nu am reusit sa le fotografiem pe toate odata si, ca sa fim sinceri, nici nu ne-am propus. Iata-le, asadar, pe cele patru candidate la shooting-ul Moga & girls'. Alexandra Ungureanu, prima sosita, cu o coafura noua, in jeans si tenisi, conducand cu foarte mare talent un Matiz dupa ce si-a luat permisul la Onesti. La nici o ora dupa, si-a facut aparitia Anda Adam: BMW Z 4, sport, doua usi, cabrio, unghii false, poseta Guess, sandale aurii (unde mai pui ca acasa mai are un Ssang Yong Rexton). Aproape de ora pranzului, un Porsche Cayenne parcheaza in fata locatiei noastre si din el coboara o pereche de flip-flops albi de lac Louis Vuitton, o rochie verde incredibil de scurta, o poseta Chanel si Cream cu un total new look (in urma unei operati estetice la nas). La o ora la care nimeni nu mai spera sa se intample nimic, ultima, dar nu cea de pe urma, Delia, intr-un Audi rosu, cu o minuscula fusta de jeans, poseta Dior, ochelari Versace, ceas D&G s-a scuzat ca si-a luxat piciorul dansand prin propria casa. Si era adevarat, una din gleznele ei nu mai era chiar asa felina…

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton