’Piratii din Caraibe” - Johnny Depp saruta bine

 Revista VIVA
.

Piratii din Caraibe' – Johnny Depp saruta bine

Piratii din Caraibe' – Johnny Depp saruta bine

Piratii din Caraibe' s-a bucurat de un asemenea succes, incat producatorii au pus pe picioare si partea a doua, dar si pe a treia, simultan. Keira Knightley a fost incantata ca a putut sa se joace' din nou cu cutitele si spadele si i-a rugat pe scenaristi sa introduca o scena in care Depp o saruta, pentru ca, dupa spusele ei, Johnny e mai bun la acest capitol decat Orlando Bloom.

Ca orice noua productie facuta sa incaseze bani buni, Piratii din Caraibe. The Dead Man Chest' vine anuntata si de zumzetul difuz de povesti si barfe despre actorii din rolurile principale. Orlando Bloom cica se insoara, Keira Knightley cica mananca numai alimente scandaloase si nu face deloc fitness, Depp saruta mai bine si mai senzual decat Bloom (oooooops, Keira!!) sau ca Depp e pierdut lamentabil pentru aceasta lume (va imaginati ce atipic pentru o vedeta care s-ar putea hrani din publicitate) de cand s-a retras cu Vanessa si copilasii lor in sudul Frantei sa admire rosiile crescand. Orlando a fost vazut la un moment dat facand ochi dulci unei dudui, alta decat Kate Bosworth, dar nu mai prejos, ma-ntelegeti, unei anume Claire Danes, dar blonda oficiala, Kate, a spus ca nu e nimic la mijloc si ca relatia ei este stabila, ba chiar niste clopote de nunta s-ar fi auzit in fundal. Kate cunoaste oarece succes cu Superman Returns' si spune ca in materie de dragoste Orlando nici ca putea fi mai tandru si mai atent.



Suntem oricand bucurosi sa aflam de pace si concordie. Dar barfele cele mai dragute tot de la Keira vin. Ma rog, fata asta, desi e suava si tremura ca o caprioara, de fapt e iubitoare de placeri fruste si detesta sa devina un produs de serie. De curand, a marturisit ca ii plac englezii ei de acasa, pentru ca, in loc sa-si faca public regimul de slabire si tonifiere musculara, precum cei din America, spun ca slabesc cu… bere. I like that!' spune ea.



De altfel, farmecul ei usor androgin, usor adolescentin si indecis e bine imbracat de hainele barbatesti sau de costumele de regina barbara (din Regele Arthur'). Stiu producatorii ce stiu. Si sunt pe deasupra incantati de lipsa de fite cu care ea se dezbraca pentru roluri precum cel din Regele Arthur'. Despre scena de amor cu Clive Owen din acest film, Keira a declarat calma: Doar o sarcina de serviciu. Una placuta.' Vrem si noi asemenea job…

De Iuliana Alexa; Foto: Jerry Bruckheimer Films, Walt Disney Pictures

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton