Milla Jovovich - Batausa

 Revista VIVA
.

Milla Jovovich – Batausa

Milla Jovovich – Batausa

Ultraviolet'. Vampiri, lupte, masini sau motoare supertari. O eroina sexy. Dupa Al cincilea element' si Resident Evil'… God have mercy, here comes Milla!

Al cincilea element' cu Ian Holm
In rolul Leeloo Al cincilea element' (1997)

Din nou in rol de actiune, din nou ucigator de sexy in costum de piele. Se pare ca publicul isi schimba orizontul de asteptare si prefera femei misterioase, foarte puternice, cam androgine, asa cum este Carrie Ann Moss in Matrix'.



Desi cred ca sunteti de acord ca frumusetea acestei Milla este departe de idealul de feminitate traditional (mai curand atributul Laetitiei Casta), faptul ca a aparut pe coperta a peste 100 de reviste din toata lumea e un semn al fascinatiei constante. Are o expresie care mai mult intriga decat atrage, trasaturile ei slave, dure, o fac sa para rece. Probabil acesta este motivul pentru care Milla continua sa joace in pelicule de actiune, unde rolurile de amazoana sci-fi te fac sa-ti creasca adrenalina numai cand o vezi. In cel mai recent film de gen, Ultraviolet' Milla e intruchiparea fanteziilor tuturor adolescentilor nesociali, ale caror creiere fac sinapse numai cu ecranele calculatoarelor unde cele mai performante si mai complexe jocuri le dau sentimentul ca traiesc.



Un producator declara intr-un interviu ca ea este perfecta pentru Ultraviolet' pentru ca este o amazoana adorabila.' Suntem de acord.



Cu actiunea filmului desfasurandu-se catre finele secolului XXI, iata ce se intampla: o patura umanoida dar care a fost modificata genetic astfel incat sa beneficieze de inteligenta ridicata, de puteri sporite dar si de o sete… de sange intra in conflict cu oamenii obisnuiti (eterna poveste; doar ca aici, raii sunt cei necontaminati de hemofagie).

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton