Giulia - Mereu indragostita

 Revista VIVA
.

Giulia – Mereu indragostita

Giulia – Mereu indragostita

Dragostea o face sa prinda aripi'. Chiar daca e vorba despre 4 ani si jumatate cu acelasi baiat. Fetele din ziua de azi ar avea ce invata despre fidelitate si intretinerea iubirii de la Giulia, care, apropo, ar vrea sa se specializeze in sexologie dupa terminarea facultatii.



Giulia a venit la interviu cu mama ei, in Smartul cochet despre care ea vorbeste alintat, ca si cum ar fi o prajitura. Mama a zambit ingaduitoare pe toata perioada interviului. Despre mama ei, Giulia a marturisit ca este si cea mai buna, si cea mai veche prietena. Era obosita dupa o zi de radio si de filmare, dar vesela si comunicativa. Ne-a spus ca VIVA! este revista ei preferata, ca nu mai are loc unde sa depoziteze toate numerele pe care le cumpara. Evident ca am fost flatati. Giulia este o vedeta tanara, cu viitor, calda, apropiata si simpatica. Daca multe fete se plang ca nu mai au intimitate de cand sunt celebre, Giulia se declara incantata cand i se cere un autograf pe strada si sta de vorba cu oricine. La cafeneaua din centrul Bucurestiului, unde ne-am intalnit pentru interviu, Giulia avea treaba: saluturi catre cei de la mesele vecine, aranjamente de shootinguri prin telefon, contracte cu casa de productie etc.



Povesteste-ne, te rog, despre noua emisiune pe care o faci.

Kiss Adventure a venit ca o provocare pentru mine, prezentasem inainte o emisiune de divertisment, in momentul in care m-au solicitat pentru probe de camera, sa vada daca mi se potriveste formatul, si cand am vazut ca e un reality show, am fost foarte incantata. In primul rand am vrut sa ma distrez, sa am parte de aventura, chiar asta mi s-a intamplat la Ibiza si am vrut mult sa demonstrez ca pot face si altceva decat o emisiune de divertisment.



Cum e sa faci radio? Relateaza-ne o zi din viata Giuliei.

O zi din viata mea incepe ori foarte dimineata, ori foarte tarziu, daca am multa treaba, ma trezesc cu noaptea in cap, am cam toate intalnirile, filmarile, shootingurile, ori dupa ora 16 ori dupa 19, merg la emisiune, seara mai am repetitie cu fetele, dansatoarele mele, incercam sa punem la punct un show destul de amplu pentru Romania, m-am gandit ca pentru noul meu album sa am ceva mult mai bine realizat decat pana acum.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton