Elvira Deatcu - Zana buna in rol de scorpie

 Revista VIVA
.

Elvira Deatcu – Zana buna in rol de scorpie

Elvira Deatcu – Zana buna in rol de scorpie

Elvira Deatcu a jucat o singura data la cazino, pe cand se afla impreuna cu trupa de teatru de la Odeon in Canada. „Am bagat cinci dolari si am apasat. Desi nu am noroc la chestii de genul acesta, au inceput sa curga monedele si nu se mai opreau. Toata lumea a inceput sa aplaude. Au fost multe monede, dar am castigat numai 160 de dolari candieni.”

Pentru Elvira, reteta succesului a fost o relatie la distanta si, implicit, libertatea pe care aceasta i-o dadea. Aluziile cu privire la casatorie, facute pe peronul garii din Cluj, s-au finalizat in cele din urma cu o cerere… dar nu la Cluj, si nu facuta de el: „Eram la Vama Veche in apa si i-am spus viitorului meu sot: ‘Hai sa ne casatorim!’, iar el a zis da. A fost un efort financiar al ambelor familii, pentru ca nimeni nu era pregatit pentru asta. M-am dus la Doina Levinta si i-am povestit cum am visat eu rochia de mireasa, iar in acest timp ea a desent-o, si era exact rochia pe care mi-o imaginasem eu. Sotului meu i s-a taiat respiratia cand m-a vazut. Am fost o mireasa foarte fericita, dar am plans incontinuu, pentru ca eram foarte patrunsa de toate juramintele pe care ni le facusem in biserica, iar sotul meu era disperat. A fost un moment special, cea mai frumoasa zi din viata mea de pana atunci. Apoi cel de-a doilea moment deosebit a fost cel in care l-am nascut pe fiul meu, Luca”.

Pentru a-l creste pe Luca, actrita a facut aproape doi ani de pauza de pe scena, in sensul ca nu a mai acceptat niciun rol intr-o productie noua. „Mi-am dorit foarte mult sa nasc natural, sa alaptez, pentru ca stiam ca este foarte important in dezvoltarea armonioasa a copilului, si acest lucru l-a ajutat mult pe Luca, pentru ca este un copil robust si sanatos.” Aceasta intrerupere de ritm i-a priit insa, de vreme ce Elvira s-a intors in forta, acceptand noi provocari: un rol in telenovela „Lacrimi de iubire” de la Acasa TV, apoi in filmul de lung metraj cu acelasi nume, iar din toamna acestui an, in „Daria, iubirea mea”. „Am avut temeri cu privire la faptul ca voi juca intr-o telenovela, dar mi s-au spulberat cand am filmat prima scena. Mi-a mai fost teama de faptul ca imi voi neglija familia. Dupa ce am aflat ca am luat rolul, am organizat o intalnire cu parintii si cu sotul meu si i-am intrebat daca ma ajuta, caci singura nu veam nicio sansa. A fost un ‘heirup’ al intregii familii.”

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton