Anna Faris divorteaza

 Revista VIVA
.

Anna Faris divorteaza

Anna Faris divorteaza

Cunoscuta in special in urma rolului din „Scary Movie” (2000), Anna Faris a anuntat ca va divorta de sotul sau, actorul Benjamin Indra. Divortul pare sa nu mai surprinda pe nimeni dupa ce, in urma cu o luna, cei doi s-au separat.

Anna si Benjamin formeaza un cuplu cu acte in regula de 3 ani, nunta avand loc in iunie 2004. S-au intalnit pe platourile de filmare de la productia independenta ” Lovers Lane” (1999) in care Faris a jucat primul sau rol semnificativ.

Anna Faris, in varsta de 30 de ani a depus cererea de divort la Curtea Superioara din Los Angeles. Motivul divortului? Actrita a declarat ca este vorba de diferente ireconciliabile care fac imposibila continuarea casatoriei cu Benjamin (28 de ani).

Faris a interpretat in parodia horror „Scary Movie” rolul lui Cindy Campbell. Capitalul sau de popularitate a crescut dupa ce a fost distribuita in serialul american de mare succes, „Friends”. A fost apreciata de criticii de film in urma prestatiei din „Lost in Translation”. A aparut de asemenea si in „Brokebank Mountain” si in comedia „My Super Ex-Girlfriend”.

De Florentina Liutic; Foto: www.famousbabes.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton