CRBL, Elena si Alesia - Oficial le merge bine in 3

 Revista VIVA
.

Te fac sa zambesti indata ce le treci pragul. CRBL (Eduard Andreianu – recunosc ca nu ii pot spune asa niciodata) se misca permanent de parca ar dansa. Elena are alura de general, iar Alesia ii conduce pe amandoi doar cu un scancet. Parintii sunt sclavii ei, iar fetita rade de fericire.
 

Probabil ca nicio campanie publicitara nu a starnit atata simpatie pentru o intreaga familie asa cum a facut-o cea de la Vodafone cu familia artistului. Au jucat in ea: CRBL, mama lui, sotia Elena, fetita nenascuta, apoi fetita nascuta. Ce mai, treaba serioasa, care a adus zambetul pe fata oricarui privitor. Si, probabil ca niciun copil nu a devenit peste noapte vedeta asa cum i s-a intamplat Alesiei datorita unor clipuri publicitare. Sa faci reclama de la 0 luni, sau chiar din pantecul mamei, e ceva! De altfel, Elena ne povestea la sedinta foto ca atunci cand se duce cu copilul in piata sau la doctor, lumea o intreaba curioasa: ea e Alesia?
Am intrebat-o si eu:
Ai fost pregatita sa devii mamica?
Sincer, nu prea am fost pregatita, dar sa fim seriosi, cine este? Intreaba pe oricine cand vrea copil si vei auzi: „nu pot acum, poate peste 2 sau 3 ani' sau „sunt prea tanar' sau „am ceva proiecte in derulare'… Se poate face o lista intreaga de scuze, dar timpul trece si nu-ti dai seama si, deodata „oops, nu am copil!'. Nu exista „sa fim pregatiti' si asa am fost si eu, cu o lista luuunga de scuze! Cand soarta a decis, s-a numit Alesia si sunt foarte bucuroasa! Credeam ca nu ma voi descurca si uite ca ma descurc chiar foarte bine! La orice femeie se trezeste acest instinct matern, sunt convinsa. Cand imi povesteau cei din jur de-spre copii, cum e sa fii mama, nu prea ii credeam, dar cand devii mama… totul se schimba. Nimeni nu zice ca este usor, dar zambetul ala, ochisorii aceia dulci si chiuitul, mai nou, te fac sa uiti de noptile nedormite si te fac cea mai fericita.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton