Andreea Marin Banica a scris o poveste

 Revista VIVA
.

Andreea Marin Banica s-a alaturat initiativei Biotics Baby si impreuna au facut o vizita la centrul Fundatiei Sf.Dimitrie' din Bucuresti unde au scris o poveste impresionanata.

Andreea Marin BanicaIntr-o dimineata ne-am trezit cu o emotie fantastica pentru ca stiam ca ne asteapta o zi grea. Ne hotarasem sa declaram Ziua Zambetelor la Fundatia Sf.Dimitrie' unde cel mai rau personaj, Tristete, pusese stapanire pe copilaria sufletelor de acolo.

Pusi pe sotii am organizat o petrecere surpriza, ajutati de oamenii minunati de la Centru. Zambetul a fost prezent cu noi, fiind adus de Andreea Marin Banica, declarata Printesa Copiilor. Prezenta tuturor personajelor de poveste i-a fascinat pe copii, care au deslusit singuri care este cheia de a-l alunga pe Tristete – multe jocuri, intrebari si rasete in jurul Printesei care avea puteri magice si alunga raul.

Surpriza cea mare a fost posibila cu sprijinul unor mesageri neasteptati veniti din partea Iepurasului de Paste – isi spuneau Ziaristii'. Tortul imens, artificiile si ploaia de confetti erau armele cu care alungau orice gand urat, iar baloanele, jucariile si cadourile au fost trimise de un prieten nou care le face burtica sa rada de fiecare data – Biotics Baby. Ei au ramas prieteni cu Biotics Baby si se vad in continuare la joaca.

Stim sigur ca Tristete a plecat in ziua aceea si copiii au invatat ca, daca ai alaturi numai oameni buni si zambetul pe fata, nimeni si nimic nu iti poate face rau.

Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton