Vedete la petrecerea VIVA! 2002: cum arătau acum 16 ani Ștefan Bănică, Cristi Chivu și Dan Bittman

.
petrecerea VIVA 2002petrecerea VIVA 2002

'Una dintre cele mai frumoase petreceri ale verii', așa a fost catalogată petrecerea Viva 2002.  La aniversarea a trei ani de la apariția revistei s-a bătut recordul de prezență a vedetelor pe metru pătrat. De la Ștefan Bănică până la Andreea Raicu sau Cristi Chivu, prezență rarisimă și azi la evenimente mondene, nimeni nu a lipsit.

Recordul de prezență a vedetelor la petrecerea Viva! 2002 i-a determinat pe redactorii VIVA! de la vremea aceea să afirme că 'evenimentul a devenit deja tradițional, impunându-se în topul reuniunilor mondene în pofida faptului că e de dată relativ recentă'.

Cum a fost la petrecerea VIVA! 2002

Beneficiind de prezența unor vedete de calibru din televiziune, muzică, modă sau sport, petrecerea VIVA! 2002 a fost momentul din care designerii au început să creeze ținute vedetelor special pentru acest party. Este un lucru deja știut în industrie că vedetele vizitează showroomurile de modă din timp pentru a etala rochia perfectă la evenimentul monden al anului.

Poate de aceea, în 2002 au răspuns invitației la party numeroși designeri, precum Doina Levintza, Romanița Iovan, Irina Schrotter, Rita Mureșan sau Ingrid Vlasov, care a venit însoțită de sora sa, Wanda, prezență constantă la mondenitățile vremii.

Ștefan Bănică, Andreea Raicu și Horia Brenciu deveniseră deja oaspeți constanți la evenimentele VIVA!, deci nu aveau cum să lipsească tocmai de la aniversarea de trei ani. De altfel, una dintre cele mai frumoase fotografii de la ediția 2002 este cea în care apar împreună Ștefan și Andreea. Așa cum îi este obiceiul și acum, Horia Brenciu a preferat o poză atipică, luând redactorul-șef în brațe pe nepusă masă.

Petrecerea VIVA! 2002 a avut loc la terasa Mc Moni’s și s-a încheiat cu o surpriză de proporții pentru vremea aceea: un spectaculos foc de artificii.

VIVA! împlinește 19 ani

Vedete din televiziune, muzică, film și modă își dau întâlnire an de an la cel mai așteptat eveniment monden al anului: petrecerea VIVA! Ajunsă anul acesta la cea de-a 19 ediție, petrecerea VIVA! are o tradiție greu de egalat, fiind evenimentul care aduce la un loc cele mai populare vedete.

Foto: arhiva VIVA!

Dacă vrei să vezi și alte fotografii memorabile de la primele petreceri VIVA!, citește și:

Prima petrecere VIVA! Cum arătau Mircea Badea, Andreea Esca și Mihaela Rădulescu în 1999

Vedete la Petrecerea VIVA 2000! Cum arătau Andreea Marin, Andreea Raicu și Loredana Groza la schimbarea mileniului

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton