Secrete de beauty de la Simona Pătruleasa şi Ilinca Obădescu. Ce recomandă pentru faţă şi corp

 Pirvu Cristina
.

Secrete de beauty de la Simona Pătruleasa. Le vedem săptămână de săptămână pe micul ecran, la Kanal D, în postura de prezentatoare. Nu foarte des vorbesc despre viaţa lor, însă acum, într-un interviu exclusiv VIVA! ne-au povestit despre trucurile lor de frumuseţe!

Simona Pătruleasa şi Ilinca Obădescu folosesc aproape aceleaşi tratamente pentru tenul şi corpul lor. În pauza dintre jurnale îşi mai împărtăşesc dintre secrete.

„Eu am o soluţie foarte ieftină. Folosesc foarte des zaţ de cafea. Îmi fac de dimineaţă o cafea şi iau zaţul, îl amestec cu ulei de măsline sau ulei de cocos şi e o mască foarte bună pentru faţă…şi un scrub. Acel ulei îţi hidrateată foarte bine faţa.”, a spus Ilinca Obădescu. Mai mult decât atât, ea a afirmat că nu poate face deloc sport din cauza unei boli.

Şi Simona Pătruleasa foloseşte acest tratament, dar are şi alte secrete pe care ni le-a dezvăluit. „Eu tot cu zaţul de la cafea care e bun şi pentru celulită. Şi un ou. De când eram mică, mama îmi făcea întotdeauna mască cu ou, cu zeama de la urzici. Pentru faţă, de multe ori îmi pun castraveţi, când am cearcăne.”

 

24 de întrebări neobişnuite cu Simona Pătruleasa

Am stat de vorbă cu Simona Pătruleasa şi am aflat în urma unui interviu exclusiv care e cel mai mare regret al prezentatoarei TV. Iată ce răspunsuri inedite a oferit vedeta.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton