Cristian Țopescu a murit! Fostul comentator sportiv avea 81 de ani

 Stamen Diana
.

Veste tristă a zilei. Cristian Țopescu a murit. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea. Fostul comentator sportiv Cristian Ţopescu s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani.

În urmă cu doar o săptămână, Cristian Țopescu a fost internat la Spitalul Elias din București, cu probleme serioase de sănătate. Fostul comentator sportiv suferea de mai multe afecţiuni cronice, printre care şi diabet.

Cristian Țopescu fusese internat pe data de 8 mai, după ce a suferit o criză de diabet zaharat decompensat. Fostul comentator sportiv s-a stins din viață în jurului orei 16.00, astăzi, 15 mai. Cristian Țopescu a suferit un stop cardio-respirator.

„Da (n.r. a murit) la ora 16:00, în Terapie Intensivă. Degradarea stării generale, nu s-a mai putut face nimic', a spus purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Silviu Negoiţă, potrivit Agerpres.

Mesajul transmis de Cristina Țopescu înainte ca tatăl ei să moară

Înainte cu doar câteva zile să moară, Cristina Țopescu a transmis un mesaj pentru tatăl ei care se lupta să trăiască. Mesajul transmis de aceasta este absolut impresionant.

„Tatăl meu luptă, este un luptător. Toată viața am auzit de la el, de câte ori aveam vreo deznădejde: viața e o lupta, deci te luptă! Și acum vreo lună de zile îmi spunea el mie : nu te lasa, nu abandona ! Asta îi spun și eu acum, când mă înțelege, dar nu-mi poate răspunde : ticu, lupta, nu te lasa, te iubesc mult! Mă rog să mai aibă puterea să lupte și va mulțumesc din suflet celor care sunteți alături de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup și suflet pentru țară asta întotdeauna. Atât de mult, încât acum poate și asta îl costă. Dar dacă ar putea da timpul înapoi, sunt sigură că ar face la fel, și-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru țară lui, pe care n-a vrut niciodată s-o părăsească. Și-a pus tot sufletul în ce-a făcut, acum sufletul lui e puțin obosit, dar iubirea noastră și poate și a multora dintre voi îl vor ajută să se ridice din nou. Medicii îi resuscitează trupul și le sunt recunoscătoare, noi, doar prin gânduri bune, am putea să-i resuscitam sufletul. Sper încă într-o minune, dragii mei, încă mai sper!', a scris pe Facebook Cristina Ţopescu.

Cristina Țopescu, primul interviu cu tatăl său, Cristian Țopescu

Premieră absolută pentru Cristina Țopescu și Cristian Țopescu. Tatăl și fiica au fost pentru prima dată față în față la un interviu realizat de Cristina Țopescu. În cadrul interviului de la Antena 3, Cristina Țopescu l-a întrebat pe tatăl ei dacă a iertat-o pentru faptul că, la un moment dat, a fugit în Germania, să-și vadă mama, fără ca el să știe.

'M-ai iertat că, atunci când am încercat să fug din țară, nu ai știu nimic?', i s-a adresat Cristina Țopescu, tatălui ei. Cristian Țopescu a răspuns: 'Atunci am fost atât de surprins, că am rămas fără cuvinte. Da (te-am iertat – n.r.)'.

Citește și: Mesajul Cristinei Ţopescu după ce tatăl său a fost internat în spital. „Mă înţelege, dar nu îmi poate răspunde'

FOTO: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton