Mihai Petre şi Elwira organizează şi anul acesta o competiţie internaţională de dans sportiv, la Bucureşti

 Pirvu Cristina
.

Mihai Petre şi soţia sa organizează şi anul acesta o competiţie internaţională de dans sportiv. Cei doi vor fi gazdele evenimentului de mare amploare ce va avea loc la Bucureşti! Am aflat toate detaliile show-ului! 

Exclusiv pentru revista VIVA!, Mihai Petre a anunţat cu entuziasm faptul că pe data de 26 şi 27 mai va organiza la Bucureşti, mai exact la Sala Polivalentă, o competiţie internaţională de dans sportiv. Nu este primul an în care acesta organizează competiţia sportivă, el a adăugat faptul că de o bună perioadă de timp se concentrează şi stabileşte evenimentul de mare anvergură.  Mai multe detalii despre show pot fi găsite aici.

„Vor participa aproximativ 500 de perechi din toată lumea. Vor fi aici, la Bucureşti. Ce mai este interesant este faptul că vor fi prezenţi şi arbitri internaţionali din 13 ţări diferite. (…) Sigur că vor participa şi adulţi, dar şi copii”, a declarat Mihai Petre.

Mihai Petre, surpriză de proporţii în cadrul competiţiei

„Ce este special la ediţia de anul acesta este că pentru prima dată în România organizăm „Children European Grand Prix” alături de Federaţia Europeană de dans sportiv. Copiii vor câştiga aici puncte la nivel internaţional.  (…) Duminică vor veni să danseze şi campionii europeni la dans latin.”, a mai adăugat acesta.

Foto: Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton