Tuncay Oztürk a venit însoțit la VIVA! Party 2018

 Oana Pantazi
.

Ca în fiecare an, VIVA Party a fost un succes, aproape 2.000 de invitați pășind pe covorul roșu. Nenumărate vedete au răspuns prezent invitației noastre, iar unele dintre ele ne-au oferit și surprize… Printre cei care s-au remarcat seara trecută la cea mai tare petrecere mondenă a anului a fost și Tuncay Oztürk, fostul soț al Andreei Marin, care a venit însoțit…

 

Tuncay Ozturk la VIVA PARTY 2018

Tuncay Ozturk, la VIVA PARTY 2018

VIVA! Party 2018, eveniment găzduit, într-un cadru de basm, de Flavours in The Garden @Clubul Diplomatic, a adunat anul acesta un număr-record de invitați – aproape 2.000 –, iar distracția a fost pe măsură. Pe covorul roșu au pășit personalități de marcă din televiziune, cinematografie, sport și influenceri online, s-a socializat, s-a dansat, iar toată lumea s-a desfătat cu delicatese și cocktailuri speciale, care au adus un plus de bună dispoziție.

 

Andreea Marin la VIVA! Party 2018

Andreea Marin, la VIVA! Party 2018

Printre vedetele care au onorat invitația la VIVA! Party s-au aflat și Andreea Marin și Tuncay Oztürk, cel care până în anul 2016 i-a fost soț. Evident, cei doi au venit separat, iar drumurile lor nu s-au intersectat. Surpriza serii nu a fost faptul că Andreea a venit singură la eveniment, ci că Tuncay a fost însoțit de o prezență feminină la un eveniment monden, pentru prima oară după ce s-a despărțit de cea care i-a fost soție.

Tuncay Ozturk la VIVA PARTY 2018Tuncay Ozturk la VIVA PARTY 2018

Tuncay Oztürk, alături de Mariana Sebe, la VIVA! Party 2018

Timingul a fost perfect – în timp ce Andreea Marin, care a venit fără iubitul ei, se îndrepta spre ieșire pe o latură a piscinei, Tuncay tocmai își făcea apariția pe covorul roșu, pe cealaltă parte, astfel încât cei doi foști parteneri nu s-au întâlnit față în față. Chiar dacă între Tuncay Oztürk și Mariana Sebe, blonda care i-a fost alături pe covorul roșu, nu există o relație amoroasă, presa a speculat imediat aparenta apropiere dintre cei doi, la VIVA! Party 2018… Dar iată că fostul soț al Andreei nu a făcut încă acest pas.

 

De asemenea, vă invităm să ne urmăriți si pe pagina de Facebook Revista VIVA!,  pe Instagram, vivaromania,  și pe site-ul viva.ro,acolo  unde vă vom oferi live-uri și filmări exclusive, ce au surprins în totalitate atmosfera de la petrecere.

IMAGINI CU TOATĂ PETRECEREA vedeți accesând acest LINK.

Mulțumim partenerilor care au făcut acest eveniment posibil: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow.
Pentru sprijinul acordat, mulțumim și Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Florăria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton