Adrian Alexandrov o aşteaptă acasă pe Elena Udrea. Cum decurg pregătirile pentru venirea pe lume a fetiţei lor - EXCLUSIV

 Pirvu Cristina
.

Adrian Alexandrov o aşteaptă acasă pe Elena Udrea. De câteva luni de zile, fostul politician a anunţat că anul acesta va aduce pe lume primul său copil. Evenimentul măreţ speră să se întâmple în România. Iubitul său îşi doreşte ca ea să se întoarcă acasă şi să organizeze camera micuţei fetiţe, dar celelalte lucruri!

Adrian Alexandrov participă la evenimente mondene chiar şi în timpul în care Elena Udrea lipseşte din ţară. Călătoreşte şi foarte mult, are diferite afaceri, dar şi întâlniri la care este nevoit să participe. Astfel, Adrian Alexandrov nu a putut lipsi de la cel mai mare eveniment al anuluui: VIVA! Party. Însoţit de câţiva prieteni, acesta a socializat, dar şi-a făcut şi timp pentru a ne dezvălui despre fetiţa lui care în curând o să se nască.

Ne-a povestit că speră ca Elena Udrea să se întorcă cât mai repede în ţară. Se pare că îi duce dorul, că au o relaţie foarte sudată, mai ales că vor deveni părinţii unui copil care este foarte aşteptat. „Sper să se întoarcă cât mai repede, o să vedem”, a spus acesta la VIVA! Party.

Acestea nu au fost singurele declaraţii, Adrian ne-a povestit cu zâmbetul pe buze că abia aşteaptă să organizeze camera fetiţei, să cumpere primele lucruri aşadar care fac simtiţă prezenţa unei micuţe şi în casa lor.

În câteva cuvinte, Adrian Alexandrov se declară dezamăgit de faptul că a devenit un personaj foarte cunoscut în viaţa mondenă din România. Până acum ceva timp, oamenii nu îl recunoşteau pe stradă. „Acum mulţi mă recunosc. Spre exemplu, eram în mall şi o doamnă m-a văzut, s-a uitat insistent. Mi-a spus că ştie cine sunt”, a completat el. Mai mult decât atât, Adrian a explicat că nu este foarte încântat de acest lucru, nu se mai simte în largul său ca altădată, la evenimente este monitorizat şi „vânat”.

Elena Udrea se căsătoreşte cu Adrian Alexandrov

Elena Udrea se află în Costa Rica de câteva luni de zile. Din cauza problemelor în diferite procese, fostul politician a cerut acolo azil politic. Despre sarcină, ea a susţinut recent că nu vrea să nască în Costa Rica. Doreşte ca fetiţa ei să vină pe lume într-un spital din România.

Citește și: Cele mai frumoase cupluri la petrecerile VIVA!. Ele au atras toate privirile

Anul acesta, VIVA! a împlinit 19 ani

Vedete din televiziune, muzică, film și modă își dau întâlnire an de an la cel mai așteptat eveniment monden al anului: petrecerea VIVA! Ajunsă anul acesta la cea de-a 19 ediție, petrecerea VIVA! are o tradiție greu de egalat, fiind evenimentul care aduce la un loc cele mai populare vedete.

Citește și: Cele mai sexy ținute de la VIVA! Party 2018

Evenimentul grandios a fost posibil grație sponsorilor și partenerilor noștri. Așadar, mulțumim: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow!

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Floraria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO!

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton