Decolteuri sexy la VIVA! Party 2018

 Oana Pantazi
.

Cel mai așteptat eveniment monden al verii, VIVA! Party 2018, a debutat în forță și s-a încheiat cu încă un record depășit – cel al numărului de participanți, care s-a apropiat de 2.000. Vedetele s-au întrecut în ținute, care mai de care mai spectaculoase. Iată ce decolteuri sexy au afișat la VIVA! Party 2018.

Peste o mie de vedete de marcă din toate domeniile – oameni de televiziune, actori, cântăreți, sportivi și influenceri online – au pășit seara trecută pe covorul roșu, la cea mai așteptată petrecere a anului: VIVA Party 2018, eveniment găzduit, într-un cadru de basm, de Flavours in The Garden @Clubul Diplomatic. Este al 19-lea an în care vedetele au răspuns prezent celei mai tari petreceri a anului și, ca de fiecare dată, a fost un regal al ținutelor, cele mai multe prezențe feminine alegând creații exclusiviste ale designerilor români. Nici domnii nu s-au lăsat mai prejos, asortându-se cu partenerele, însă nu este de mirare că tot doamnele au impresionat, cele mai multe afișând niște decolteuri amețitoare. Printre cele mai specatculoase apariții au fost Lili Sandu, Monica Bârlădeanu, Jojo, Ilinca Vandici, Diana Enciu și Alina Tanasă, care au afișat Decolteuri super-sexy la VIVA! Party 2018. Vă invităm să bă convingeți urmăring galeria foto cu unele dintre cele mai spectaculoase ținute ale serii!

De asemenea, vă invităm să ne urmăriți si pe pagina de Facebook Revista VIVA!,  pe Instagram, vivaromania,  și pe site-ul viva.ro, acolo unde veți găsi live-uri și filmări exclusive, ce au surprins în totalitate atmosfera de la petrecere.

IMAGINI CU TOATĂ PETRECEREA vedeți accesând acest LINK.

Mulțumim partenerilor care au făcut acest eveniment posibil: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow.
Pentru sprijinul acordat, mulțumim și Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Florăria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO.

 

Monica BârlădeanuMonica Bârlădeanu

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton