Nico, apariţie elegantă la VIVA! Party 2018. Motivul pentru care face kinetoterapie la aproape 50 de ani - EXCLUSIV

 Pirvu Cristina
.

Nico, apariţie elegantă la VIVA! Party 2018. Cântăreaţa nu a lipsit de la cea mai aşteptată petrecere mondenă a anului. A păşit pe covorul roşu într-o rochie specială, iar după ce a făcut poze la panou, ne-a oferit un interviu în exclusivitate. Iată cum se menţine în formă frumoasta artista!

Nico a impresionat când şi-a făcut apariţia la petrecerea noastră. A optat pentru o rochie neagră. Ne-a povestit că a fost nevoie să slăbească un kilogram pentru a purta ţinuta specială. Îi place însă să mănânce, face sport, dar şi kinetoterapie.

„Ce n-aş da să mai am 19 ani!  Sunt îmbrăcată într-o creaţie Marie Ollie. Această rochiţă mi-am dorit-o de foarte mult timp, am mai slăbit un kilogram şi jumătate şi am încercat să intru în ea şi am intrat. Mai este un pic, dar nu se vede, sper eu. Nu cred că există un secret, e faptul că te simţi bine în pielea ta, chiar dacă am avut mai mult decât trebuie, niciodată nu am zis că e o greutate. Asta e când dai jos, dai jos, când pun, pun mai repede. Sunt gurmandă, îmi place să mănânc. Nu ascund faptul ăsta, e şi normal să fie aşa.”, a declarat Nico exclusiv pentru VIVA!.

 

Nico face kinetoterapie. Care este motivul

Vedeta are 48 de ani, este atentă la felul în care arată şi încearcă să aibă un stil de viaţă sănătos.

„Eu mănânc sănătos, sportul îi fac atunci când trebuie. Nu pot să spun că merg de 5 ori pe săptămână, merg de 2 sau de 3 ori. Fac dimineaţa exerciţii de kinetoterapie. Acestea le fac de foarte mult timp pentru că sunt ok. Aşa e când treci de 40 de ani. Nu este vorba de vreo problemă, aşa este bine pentru că intervin anumite chestii şi este bine să le faci. Sunt mişcări pe care ar trebui să le facă toată lumea. „, a adăugat artista.

Evenimentul grandios a fost posibil grație sponsorilor și partenerilor noștri. Așadar, mulțumim: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow!

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Floraria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO!

Foto: VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton