Janet Jackson a chemat poliția de teamă că fiul ei în vârstă de 1 an este în pericol

.

La doar trei luni de când devenise mamă, spre surprinderea tuturor, divorța de cel de al treilea soț al ei, omul de afaceri Wissam Al Mana, iar recent Janet Jackson a chemat poliția de teamă că fiul ei în vârstă de 1 an este în pericol. Bănuitul? Chiar fostul ei soț!

Janet Jackson, alături de fostul ei soț, Wissam al Mana

Janet Jackson, alături de fostul ei soț, Wissam al Mana

Recent, Janet Jackson a chemat poliția, în timp ce fiul ei în vârstă de 1 an se afla într-un hotel din California alături de fostul ei soț, omul de afaceri Wissam al Mana, iar autoritățile s-au grăbit să verifice sesizarea telefonică primită la biroul șerifului din Malibu Lost Hill. Conform acestora, copilul era bine, din fericire, așadar au părăsit locația, neconsiderând că viața micuțului a fost pusă vreo secundă în pericol.

În momentul acela, Janet Jackson (52) nu era la hotel, însă alarma a fost dată – conform fratelui artistei Randy Jackson, care a făcut declarații pentru Entertaniment Tonight – de guvernanta micuțului care a fost terorizată de comportamentul lui Al Mana și, ca atare, după ce s-a încuiat în baie, a sunat-o pe Janet. Din fericire, spusele femeii nu s-au confirmat.

Janet Jackson, alături de micuțul Eissa.

Janet Jackson, alături de micuțul Eissa.

Janet Jackson a divorțat la 3 luni după ce a născut!

Janet (52) și Al Mana (43) s-au căsătorit în anul 2012 și au divorțat după cinci ani și la doar 3 luni după ce au devenit părinții unui băiețel. Deși se spune că artista chiar s-a convertit la Islam de dragul soțului ei, relația tot nu a funcționat, cu catât mai mult cu cât, se pare, acesta a devenit extrem de autoritar în perioada în care soția lui a fost însărcinată cu Eissa. Iată ce declara la vremea respectivă un apropiat al cuplului:

Din păcate, Janet şi Wissam au decis că relaţia lor nu mai funcţiona şi au hotărât să meargă pe drumuri diferite. Sunt foarte ocupaţi dar hotărâţi să fie părinţi buni, chiar dacă s-au despărţit. Este o despărţire amiabilă, iar Eissa va locui alături de mama sa, care trăieşte în Londra'.

După câte se pare, despărțirea nu a fost una chiar amiabilă, dată fiind teama lui Janet de a-și lăsa fiul singur cu tatăl lui…

 

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton