Truc de machiaj: nuanța deschisă de fard pe care trebuie să o aplici peste sprâncene

.

Aplică acest truc de machiaj pentru sprâncene! Este potrivit pentru orice sezon, dar mai ales pentru cel estival când orice tușă glam este pur și simplu obligatorie!

[gallery ids="2433504,2433505,2433506,2433507,2433509"]

Ai în portfardul tău o nuanță de fard auriu? Nu contează dacă este cremă, pulbere, mono sau parte dintr-o trusă de machiaj.

Citește și:

Nuanța perfectă de fard pentru ochii verzi

Adio celulită! Top 10 produse anticelulitice

De asemenea ai o mascara pentru sprâncene? Dacă nu ai și folosești un gel, creion sau fard, cu siguranță ai o periuță ca de mascara cu care îți piepțeni genele.

Dacă nu ai astfel de instrument, este utilă și periuța de la o mascara veche, trebuie doar să o speli bine, astfel încât să nu mai ai produs pe ea.

Cu această periuță ia o cantitate mică de fard auriu și piaptănă sprâncenele când sunt deja machiate. Pulberea sau crema aurie adaugă o notă elegantă, naturală sprâncenelor tale, care evident devin mai strălucitoare și glam.

Trucul este ideal atât pentru zi cât și pentru seară, iar lumina reflectată va adăuga o notă senzațională machiajului tău.

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton