Monica Anghel a slăbit 25 de kilograme şi nu se opreşte aici. "Nu mi-am tăiat stomacul, nu am hepatită"

 Pirvu Cristina
.

Monica Anghel a slăbit 25 de kilograme şi nu se opreşte. Vedeta arată incredibil la 46 de ani. A avut anumite probleme de sănătate, dar acum se mândreşte cu o siluetă de invidiat. A dat 25 de kilograme jos, este energică, continuă programul bine pus la punct şi este foarte mulţumită! Declaraţii exclusive la VIVA! Party 2018!

Prezentă la petrecerea VIVA! 19 ani, Monica Anghel ne-a dezvăluit că a slăbit 25 de kilograme din luna octombrie, a anului trecut. A respectat programul impus de specialişti, iar acum se simte incredibil de bine.

„Am reuşit datorită acest doamne minunate şi a echipei. Doamna Ionela Preda, cel mai bun fizioterapeut pe care îl are România. (…) Eu am intrat în acest program în luna octombrie, pe 1 octombrie, şi până în momentul de faţă am slăbit 25 de kilograme, sănătos, frumos. Mă simt foarte bine după operaţia pe coloana vertebrală pe care am avut-o. Am considerat că trebuie să fac o schimbare, şi am făcut această schimbare sănătoasă. Nu mi-am tăiat stomacul, nu am hepatită, nu am făcut infarct, că am citit foarte multe lucruri de genul acesta. Mă simt foarte bine. (…) Nu am trişat deloc pentru că dacă aş fi trişat m-aş i minţit pe mine. Mi-am dat seama că după ce m-am operat pe coloană şi după ce am avut pareză de 98% pe piciorul drept, am zis…ei bine, până acum am avut şi avantajul vârstei de partea mea şi acum trebuie să fac ceva, dar nu sunt bătrână. Aşa am avut întotdeauna spiritul acesta. M-am hotărât să fiu perfect sănătoasă. Am încă dorinţa de a mai slăbi câteva kilograme, nu neapărat pentru că trebuie, nutriţionista mi-a spus în că în acest moment sunt super ok. Eu vreau să mai slăbesc câteva kilograme, apoi să mă menţin.”, ne-a spus în exclusivitate Monica Anghel.

 

Monica Anghel a renunţat la pâine

Vedeta consumă alimente sănătoase. Monica a explicat ce mănâncă într-o zi normală, renunţând de bună voie la pâine. „Dimineaţa la prima oră mănânc o omletă cu seminţe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10.00-11.00 mâncăm 10-15 migdale sau nuci. La 12.00, mânânc o ciorbiţă de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunţ la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos.

Mulțumim partenerilor care au făcut acest eveniment posibil: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow.
Pentru sprijinul acordat, mulțumim și Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Florăria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO.

Foto: VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton