Raluca Bădulescu, transformare uimitoare de look. Vedeta a atras toate privirile la VIVA! Party

 Stamen Diana
.

Evident, Raluca Bădulescu nu putea să rateze VIVA! Party 2018. Jurata de la 'Bravo, ai stil' a avut o apariție spectaculoasă la faimosul eveniment. Raluca a purtat o perucă afro care a scos-o din anonimat. 

În imaginea de mai jos o puteți vedea pe Raluca Bădulescu în ținuta pe care a purtat-o la VIVA! Party 2018. Vedeta a purtat un costum alb pe care l-a accesorizat cu bijuterii aurii strălucitoare. Cireașa de pe tort a fost peruca afro pe care Raluca Bădulescu a ales să o poarte la petrecere. O alegere imprevizibilă pentru că deși vedeta poartă peruci, niciodată nu a făcut această alegere.

Raluca Bădulescu

Anul acesta, VIVA! a împlinit 19 ani

Vedete din televiziune, muzică, film și modă își dau întâlnire an de an la cel mai așteptat eveniment monden al anului: petrecerea VIVA! Ajunsă anul acesta la cea de-a 19 ediție, petrecerea VIVA! are o tradiție greu de egalat, fiind evenimentul care aduce la un loc cele mai populare vedete.

Citește și: Cele mai sexy ținute de la VIVA! Party 2018

Evenimentul grandios a fost posibil grație sponsorilor și partenerilor noștri. Așadar, mulțumim: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow!

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Floraria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO!

FOTO: Dan Borzan

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton