After VIVA! Party 2018 - cel mai exclusivist eveniment monden din România

 Alina Dan
.

VIVA! Party 2018, evenimentul monden care, de 19 ani, aduce pe covorul roșu vedete de top din România, a avut loc, aseară, într-un cadru de vis.

Aproape 2000 de vedete – artiști, sportivi, influenceri, designeri și  jurnaliști – au răspuns invitației lansate de Revista VIVA! pentru a participa la petrecerea anuală aniversară.

Cum a fost la petrecerea VIVA! 2018 aflați în direct, în emisiunea Interviurile VIVA! de azi, unde, alături de Dana Enache, redactorul-șef al revistei, se vor afla Oana Popoiag, redactor-șef adjunct, și Denisa Macovei – jurnalist Libertatea, trei dintre persoanele care au fost în permanență în mijlocul evenimentului.

De la ele vei afla detalii de culise și informații care nu s-au difuzat până acum de la cea mai mare petrecere mondenă din România.

Evenimentul grandios a fost posibil grație sponsorilor și partenerilor noștri. Așadar, mulțumim: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow!

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Floraria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton