Survivor, 3 iunie. Zanni s-a apropiat de o concurentă de la Războinici: „E lipit de...”

 Mirea Roxana
.

Survivor, 3 iunie. Ediția de joi seara, 3 iunie 2021, a emisiunii difuzate de Kanal D se anunță a fi una tensionată, în care concurenții pun la cale noi strategii. Pe lângă acest lucru, Faimoșii și Războinicii urmează să locuiască împreună în Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Survivor România, 3 iunie. Ediția din seara de joi a emisiunii se anunță a fi una plină de surprize. Faimoșii și Războinicii nu vor mai locui separat în Republica Dominicană. Toți concurenți vor împărți același spațiu. Însă, această schimbare va da startul la noi strategii și alianțe.

z1z1

Zanni este acuzat că se apropie de Adelina Damian la Survivor , lucru pe care Elena Marin i-l spune lui Ștefan Ciuculescu.

Sebastian Chitoșcă: Ce-mi place asa cand vad ca unii se dau asa după cum bate vântul.

Elena Marin: Zanni e lipit de Adelina. E clar că s-au apropiat foarte tare.

Zanni: Nu ma afecteaza. Da, vreti sa jucam asa? Eu si Adelina.

Citește și: Noi tensiuni între Zanni și Ștefan Ciuculescu la Survivor:”A fost ultima oară când am lăsat de la mine”

Citește și: Ștefan Ciuculescu de la Survivor, apărat de mama sa.Ce a spus despre Zanni

Citește și: Cine este Bianca Iordache.Fostul ei iubit, prieten cu Alex Bodi, a decedat

Citește și: Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef, a pierdut sarcina:„Inima îngerașului a încetat să mai bată'

Noi tensiuni la Survivor, 3 iunie

Survivor România, 3 iunie. În plus, Adelina Damian este într-un mod subtil atacată de Sebastian Chitoșcă, care-i spune că pe ei i-a ajutat faptul că ea nu a fost eliminată pentru că așa au șanse mai mari de câștig. La această conversație au fost de față și Albert Oprea cu Maria Chițu, care nu au intervenit, lucru care a dezamăgit-o pe Adelina.

Sebastian Chitosca: Pe noi ne-a ajutat că a ramas in competitie, ca avem sanse mari sa va batem.

Adelina Damian: Sincer, cand a zis Sebi că eu reprezint un dezavantaj, ma asteptam macar ai mei doi care erau acolo, Maria cu Albert sa zica ceva…

Stefan Ciuculescu: La Survivor, se pare ca adevaratele fete, usor usor se arata.

Are loc jocul de recompensă la Survivor

În ediția de joi, 3 iunie, a emisiunii Survivor România are loc jocul de recompensă, iar Războinicii și Faimoșii vor lupta cu toate puterile pentru a câștiga premiul pus în joc.

Daniel Pavel: Fiecare in mana dreapta cu un totem… ce tensiune extraordinară, adrenalina… puterea de concentrare este crucială. Miza jocului de astăzi este una specială.

Pe lângă jocul de recompensă, tot în ediția din data de 3 iunie a emisiunii Survivor România, comcurenții au parte și de un Quiz, joc care de fiecare dată stârnește amuzamentul nu doar al concurenților, dar și al oamenilor de acasă.

Daniel Pavel: Câte ore pe zi doarme un urs koala?

Întrebările îi pun în dificultate pe concurenții din Republica Dominicană, iar în ediția de joi a emisiunii o să vedem cu se vor descurca Războinicii și Faimoișii.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton