Ce zodii divorțează cel puțin o dată. De ce au ghinion

 Oana Pantazi
.

Ce zodii divorțează cel puțin o dată. Nu e un secret pentru nimeni configurația astrală are mare legătură cu alegerile pe care le facem și ne influențează parcursul vieții pe toate planurile. Iată, așadar, care sunt zodiile care, de obicei, ajung la divorț cel puțin o dată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dacă v-ați întrebat ce zodii divorțează cel puțin o dată, veți afla cu surprinsere că nu doar Leul, Balanța, Capricornul și Berbecul – cele mai predispuse zodii ale horoscopului – sunt în pericol. Și pentru ceilalți nativi poate apărea neșansa de a-și rata căsnicia.

Ce zodii divorțează cel puțin o dată. Berbec

Berbecul este una dintre cele patru zodii care divorțează cel puțin o dată în viață. Încăpățânarea lor legendară duce de obicei la fracturi în comunicarea de cuplu. Din păcate, acești nativi nu sunt în stare să lase de la ei și, prin urmare, nici nu pot evita conflictele. De obicei, certurile din cuplu se acutizează și ajung să fie tranșate la tribunal…

Ce zodii divorțează cel puțin o dată. Taur

Taurii sunt unul dintre cazurile fericite ale zodiacului. Nu le plac schimbările și sunt foarte stabili în viața emoțională, așadar în ceea ce-i privește riscul de divorț este minim. Acești nativi se dedică partenerului de viață în totalitate și sunt extrem de implicați în viața de familie.

Ce zodii divorțează cel puțin o dată. Gemeni

Zodie duală, Gemenii au tendința de a-și înșela jumătatea de-a lungul vieții, deci și în cazul lor este posibil să se ajungă la divorț… Totul e să nu fie prinși în flagrant delict. Chiar dacă le place să flirteze, acești nativi nu-și aleg întâmplător partenerul de viață și fac tot posibilul să rămână în cuplu, în ciuda tentației de a fi infideli.

Ce zodii divorțează cel puțin o dată. Rac

Nu este un secret pentru nimeni că Racii sunt cei mai familiști nativi ai horoscopului, așadar, în cazul lor sunt șanse mici să se ajungă la divorț. Cu toate acestea, Racii nu vor accepta să fie înșelați sau să devină victime ale unor parteneri abuzatori. Violența este și ea unul dintre motivele pentru care acești nativi pot ajunge la divorț.

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun. Norocoșii horoscopului

Citește și: 5 zodii care trădează mereu.Ferește-te de ele!

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Citește și: Zodiile care sărută cel mai bine.Ele cunosc secretul pasiunii

Citește și: Cele 4 zodii care îți citesc gândurile.Nativii care nu pot fi mințiți

Ce zodii divorțează cel puțin o dată. Leu

Leii sunt una dintre cele patru zodii predispuse la divorț, iar asta în primul rând din cauza faptului că acești nativi urăsc rutina. Drept urmare, partenerii lor de viață trebuie să le mențină mereu interesul treaz, altfel se vor plictisi repede de statutul de familiști.

Ce zodii divorțează cel puțin o dată. Fecioară

La fel ca nativii Gemeni, și Fecioarele sunt predispuse spre infidelitate, așadar există riscul și în cazul lor să ajungă la divorț. Acești nativi adoră aventurile și adrenalina, iar dacă viața de cuplu devine plictisitoare, nu vor ezita să și-o condimenteze.

Ce zodii divorțează cel puțin o dată. Balanță

Dacă s-ar face un studiu, pe zodii, asupra cererilor de divorț depuse de-a lungul timpului la tribunal, cu siguranță Balanțele ar fi pe un loc fruntaș. Drept urmare, cazurile în care acești nativi nu ajung la despărțirea de partener sunt extrem de rare. În timp aceștia devin prea capricioși și, implicit, greu de suportat de către partenrii lor.

Ce zodii divorțează cel puțin o dată. Scorpion

Scorpionii nu sunt cele mai comode persoane pentru cei din jurul lor, însă în ceea ce privește latura amoroasă șansele de a divorța sunt realtiv mici. Iar asta deoarece acești nativi sunt extrem de atașați de fmailie și de persoana iubită, așadar for face tot ce le stă în putință pentru a remedia problemele de cuplu.

Ce zodii divorțează cel puțin o dată. Săgetător

Chiar dacă, uneori, reușesc să-i agite pe toți cei din jurul lor, pentru Săgetători viața de familie e sfântă. Aceștia urăsc conflictele și uzează de fiecare dată de diplomația lor înnăscută pentru a le evita. Drept, urmare sunt șanse foarte mici să se ajungă la divorț în cazul lor. Comunicarea în cuplu îi ajută să-și rzolve problemele înainte de a se acutiza.

Ce zodii divorțează cel puțin o dată. Capricorn

Dat fiind că au tendința de a se pune pe primul plan în cuplu, Capricornii sunt una dintre cele 4 zodii cele mai predispuse la divorț. Egoismul și comportamentul posesiv duc rapid la certuri aprinse în cuplu, care uneori nu mai pot fi tranșate decât în sala de tribunal.

Ce zodii divorțează cel puțin o dată. Vărsător

Nic Vărsătorii nu sunt scutiți de probleme în viața de cuplu, iar asta deoarece obișnuiesc să-și neglijeze partenerii de viață. Mai mult, lipsa realismului și faptul că par să nu ia în serios problemele emoționale și crizele intervenite în familie pot duce la despărțire.

Ce zodii divorțează cel puțin o dată. Pești

Pentru perfecționiștii Pești este, de asemenea greu să rămână într-o relație stabilă. Iar asta deoarece au tendința de a le găsi mereu defecte partenerilor de viață și nu se abțin să le impună standardele lor de viață dificil de atins. Șanse să rămână în cuplu există însă, cu condiția să renunțe la obsesia lor pentru perfecțiune și să facă mai multe concesii.



Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton