Ce relație au acum Burlacul Andi Constantin și Hannelore de la Insula Iubirii: "Faptul că a existat o conexiune între noi..."/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Burlacul Andi Constantin s-a făcut remarcat după ce a participat la Insula Iubirii, iar rolul de ispită a fost o provocare pentru el. Relația lui cu Hannelore a fost una destul de controversată, iar acum s-a deschis și ne-a vorbit despre cum stau, de fapt, lucrurile între ei la momentul actual.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ești un bărbat șarmant, care știe să se facă plăcut și are în spate o experiență zbuciumată în plan amoros. Ce se ascunde, de fapt, în spatele imaginii de bărbat cuceritor?

Nu aș spune despre mine că am o experiență zbuciumată în plan amoros, ba din contră! Sunt un bărbat mai complicat, și asta tocmai pentru că îmi place să stau departe de situațiile „zbuciumate, mai ales când vine vorba despre dragoste. Sunt un bărbat timid, în ciuda faptului că am fost ispită timp de trei ani. Sunt introvertit, în ciuda faptului că am apărut destul de mult la televizor, și sunt un om care apreciază intimitatea și care pune mare preț pe liniștea sufletească. Contextul în care m-a cunoscut publicul este un context care nu mă reprezintă în viața de zi cu zi.

Andi-Constantin-1Andi-Constantin-1

Burlacul: „Omul Andi este complet diferit de ispita Andi'

Experiența „Insula Iubirii a fost o ieșire a mea din zona de confort, o provocare pe care mi-am lansat-o singur. Din acest motiv spun că nu mă cunoaște nimeni cu adevărat – pentru că omul Andi este complet diferit de felul în care este percepută, la prima vedere, ispita Andi.

Citește și: Cu ce s-a ocupat Burlacul Andi Constantin, înainte de a deveni cunoscut:”Munceam 12 ore pe zi, am spălat și podele”/ EXCLUSIV

Citește și: Drama neștiută a Burlacului Andi Costantin:”Am intrat în depresie mai bine de 6 luni”/ EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit:'Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă'

Citește și: Cristina Ciobănașu, adevăruri nespuse la 4 luni de la despărțirea de Vlad Gherman:„Merg la psiholog, plângeam ori de câte ori…'/ EXCLUSIV

Andi Constantin: „Insula Iubirii a fost o provocare pentru mine'

Ai devenit cunoscut după ce ai participat la „Insula Iubirii. Ce a însemnat pentru tine rolul de ispită? Cum te-a schimbat și cu ce modificări, ale personalității tale, a venit la pachet această experiență?

După cum spuneam, „Insula Iubirii a fost pentru mine o provocare, o tentativă de a ieși complet din zona de confort. Pentru un timid și un introvertit, o astfel de experiență este ca un duș rece. Am vrut să mă provoc pentru a-mi învinge propriile temeri și bariere.

Nu pot spune că m-am schimbat radical în urma participării la acel reality show, ci mai degrabă că așa a început procesul meu de transformare. Am avut ocazia să mă privesc din exterior, să fiu cel mai mare critic și astfel să pot corecta lucrurile care nu îmi plac la mine. Am învățat să mă deschid mai mult față de oameni, să comunic mai bine, am învățat să ascult cu interes, să înțeleg mai bine situațiile traversate de oamenii din jur și să judec mai puțin.

Andi Constantin, despre relația cu Hannelore: „Anumite momente se pot trăi doar o dată'

Relația ta cu Hannelore a fost una controversată și mulți se așteptau să
vă vadă împreună și după competiție. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Nu a existat niciodată o relație cu Hannelore. Faptul că au existat o atracție și o conexiune între noi, care nu s-au fructificat într-o relație, probabil este și răspunsul la întrebarea „ce s-a întâmplat, de fapt?. Cred că anumite momente și sentimente nu le poți recrea! Le poti trăi doar o dată și atât.

Mai păstrați legătura?

Nu mai păstrăm legătura, consider că ne-am spus tot ce aveam de spus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton