Zanni, adevărul despre mesajele pe care le-a citit în telefonul Anei Porgras: „Îi scria romane, ăla se supăra...”

 Lăstun Ana Maria
.

La săptămâni bune după ce Zanni și Ana Porgras s-au supărat din cauza mesajelor pe care solistul le-a văzut în telefonul gimnastei, situația a fost clarificată. Invitat la o emisiune online, Zanni a dezvăluit, cu lux de amănunte, ce mesaje a trimis Ana Porgras și de ce s-a supărat, de fapt.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Zanni și Ana Porgras au rupt orice relație după ce solistul a văzut o serie de mesaje în telefonul gimnastei, chiar după finala Survivor România. Ulterior, Zanni a anunțat că acesta era motivul separării de Ana Porgras, dar nu a spus niciodată ce a văzut și de ce s-a înfuriat așa de tare. La mult timp după anunțul inițial, Zanni a detaliat mesajele pe care le-a citit la Ana Porgras.

Citește și: Zanni, declarații total neașteptate despre Ana Porgras: „O altă pițipoancă…'

Citește și: Zanni, noi detalii despre cearta cu Ana Porgras: „S-a dus la Jador și eu știu ce face el cu fetele'

Citește și: Zanni, dezvăluiri în premieră despre tatăl lui: „Nu o pot judeca pe mama. Pe tata…”/ EXCLUSIV

Citește și: Elena Marin, adevăruri nespuse despre relația cu Zanni: „Ne-am îmbrățișat și mi s-a părut…'/ EXCLUSIV

„A venit Sebi la mine: „Mi-a spus cineva să ai grijă cu Ana'. I-am zis că nu vreau să judec un om din ce aud, poate la viața ei a făcut ce a spus el, dar ne mai schimbăm în viață. Ana era super absentă în seara aia, nu era in apele ei, se certa cu cineva pe telefon și tot părăsea grupul, se ducea să vorbească.

Lipsea o oră, se întorcea. A venit și spunea că mă iubește, că i-a fost dor de mine și ea dispărea cu jumătățile de oră. O simțeam că nu e ok deloc', a spus Zanni, la emisiunea „În oglindă', de la Kanal D.

zanni-mesaje-ana-porgras-scandal-1zanni-mesaje-ana-porgras-scandal-1

Zanni, detalii despre mesajele citite în telefonul Anei Porgras

„Ea a venit cu încă un telefon, să mi-l dea mie. Ea de fapt mi-a adus alt telefon ca să nu îi cer eu ei telefonul pentru că ea vorbea cu cineva. Ce vorbea ea, nu era problema mea.

Era problema doar că ea susținea că mă iubește și vorbea cu alți gagii pe telefon. Într-adevăr, era o problemă, dar nu de gelozie. (…) În cameră mi-a dat telefonul și m-a băgat ea pe Instagram, să se asigure că intru pe Instagram. Mă analiza și am direct cu tupeu, că am vrut să mă asigur de ceea ce simțeam', a mai precizat Zanni.

Ulterior, Zanni a explicat că a citit mesajele Anei Porgras pentru că voia să confirme bănuielile pe care le avea. Potrivit spuselor artistului, gimnasta vorbea cu un bărbat care s-a dovedit a fi extrem de gelos pe relația dintre ea și Zanni. Ce l-a înfuriat pe Zanni a fost faptul că, printre mesajele respective, Ana Porgras îl asigura pe bărbatul respectiv că stă cu el doar pentru… anumite beneficii.

Zanni: „Nu îmi venea să cred că este adevărat'

„Pe WhatsApp primul mesaj: „Iubi, te rog răspunde'. Îi scria romane, ăla se supăra. Ăla trăia o gelozie că „stai cu ăla', o înjura ăla și ea îi zicea „Hai, mă iubi, că mai stau și eu puțin cu el de show, să mai apar și eu pe la televizor. Nu știi că lucrurile se fac de show?!' Și când am citit asta, nu îmi venea să cred că este adevărat.

 M-am uitat la ea, a văzut că sunt pe WhatsApp, mi-a luat telefonu, a înghițit în sec și se făcea că plouă. Și i-am zis „Mă, Ano, știi că mereu am fost în mintea mea, puteai să îmi spui, că nu te judecam'. Și m-am dus în baie să mă spăl pe față și când am ieșit, în două secunde a ieșit deja din cameră și nu am mai vorbit', a mai precizat Zanni, la emisiunea „În Oglindă'.

Sursa FOTO: Facebook & Captură FOTO YouTube.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton