Ce tarif au Viorica și Ioniță de la Clejani la nuntă. Onorariul a „explodat” după scandalurile lui Fulgy

 Miniosu Alexandra
.

Plănuiți să-i invitați pe Viorica și Ioniță de la Clejani să vă cânte la nuntă? Ei bine, atunci trebuie să știți că au avut loc schimbări importante în privința tarifului. Artiștii cer mai mulți bani la petreceri pentru prestația lor. Decizia a fost luată în urma scandalurilor lui Fulgy din showbiz-ul românesc. Iată ce tarif au Viorica și Ioniță de la Clejani la nuntă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anul trecut a fost unul greu pentru toți artiștii. Aceștia nu au avut voie să susțină concerte, așa cum o făceau de obicei, fapt ce i-a afectat din punct de vedere financiar. În prezent, cântăreții încearcă să recupereze timpul. La fel fac și Viorica și Ioniță de la Clejani. Ba mai mult, aceștia și-au mărit tarifele. Acum, cei doi cer mai mult la nunți, oamenii fiind nevoiți să caute mai adânc în buzunare.

v1-3v1-3

Așadar, Viorica și Ioniță de la Clejani au acum un tarif diferit la nuntă. Schimbarea a fost făcută după pauza de anul trecut, dar și în urma scandalurilor lui Fulgy din ultima perioadă. Astfel, odată cu popularitatea fiului lor, a crescut și suma pe care artiștii o cer la nunți.

Citește și: Mădălin Voicu, după ce a fost jignit de Fulgy:”Este o persoană bolnavă”

Citește și: Ce spune Alex Velea despre starea lui Fulgy:”Săracul, cred că trebuie să mai fie internat”

Citește și: Cum arată Adela Popescu în costum de baie, la trei săptămâni după naștere

Citește și: Cristina Cioran, noi detalii despre starea de sănătate a Emei, fetița sa:„Nu știu cât o să mai stea în spital…'

Ce tarif au Viorica și Ioniță de la Clejani la nuntă

Iar ca să nu vă mai ținem în suspans, vă dezvăluim că Viorica și Ioniță de la Clejani cer suma de 5.000 de euro pentru o reprezentație standard. Tariful lor a crescut astfel considerabil, însă ce nu fac oamenii atunci când sunt dornici de distracție?!

Dacă tariful Clejanilor vi s-a părut unul mare, ei bine, vă informăm că sunt artiști care cer și mai mult. Unele dintre cele mai cunoscute nume din categoria muzicii de petrecere cer sume și mai exorbitante, ajungând chiar la 20.000 de euro pentru un show întreg.

Fulgy a scăpat de arestul la domiciliu

Fulgy a scăpat de prelungirea arestului la domiciliu, după ce a lovit un jurnalist și i-a furat și telefonul. Fiul Clejanilor a fost plasat însă, în schimb, sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile. În acest interval, tânărul trebuie să se prezinte la Poliție sau în instanță ori de câte ori e nevoie. Pe lângă asta, el trebuie să anunțe dacă își schimbă domiciliul, să nu părăsească Bucureștiul și să nu se apropie sau să discute cu martorii.

În plus, fiul Clejanilor e obligat să se supună unor măsuri de îngrijire și tratament medical în scopul dezintoxicării. Lui Fulgy îi e interzis să urce la volan sau să dețină sau folosească arme. Decizia judecătorească nu e însă definitivă și poate fi atacată în următoarele 24 de ore, anunța în urmă cu câteva zile wowbiz.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton