Cum arată Adela Popescu în costum de baie, la trei săptămâni după naștere

 Mirea Roxana
.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt foarte fericiți de când a venit pe lume cel de-al treilea copil al lor. Prezentatoarea TV a plecat în prima vacanță pe litoral alături de cei trei băieței ai ei. Ei bine, Adela Popescu a născut în urmă cu trei săptămâni, dar nu a ezitat să se îmbrace în costum de baie. Cert este că vedeta arată fenomenal imediat după naștere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu și Radu Vâlcan simt că acum familia lor este completă, odată cu venirea pe lume a lui Adrian, cel de-al treilea copil al lor. Vedeta a ales să nască natural și de data aceasta din dorința de a se recupera mult mai repede, ceea ce s-a și întâmplat. Din postările de pe rețelele sociale ale prezentatoarei TV se vede că aceasta se simte din ce în ce mai bine.

a1-7a1-7

Având în vedere faptul că s-a refăcut așa de repede după naștere, Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat în prima vacanță în formulă de 5, pe litoral. Având în vedere că au plecat la mare, Adela Popescu nu a ezitat să îmbrace costumul de baie la nici o lună după ce a născut pentru a treia oară. Cert este că mama natură o iubește foarte mult.

Citește și: Imagini noi din casa cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan.Cât au costat cele mai scumpe piese de mobilier

Citește și: Daniel Pavel se însoară!„Marina va fi prima și singura soție'

Citește și: Cristina Cioran, noi detalii despre starea de sănătate a Emei, fetița sa:„Nu știu cât o să mai stea în spital…'

Citește și: Cum a debutat la TV Rareș Năstase de la „România, te iubesc':„Totul a pornit de la o farsă'/ EXCLUSIV

Cum arată Adela Popescu în costum de baie după ce a născut

Adela Popescu se bucură de clipe de relaxare, pe litoral, alături de Radu Vâlcan, dar și de cei trei copii ai lor, Alexandru, Andrei și Adrian. Cu această ocazia, Adela Popescu a îmbrăcat costumul de baie la nici o lună după ce l-a adus pe lume pe Adrian. Însă, cum prezentatoarei TV îi place să îi țină la curent pe urmăritorii ei cu activitățile sale de zi cu zi, aceasta a publicat pe Instagram imagini în care este îmbrăcată în costum de baie.

Ăsta e costumul. Hai că s-a descurcat', a scris Adela Popescu în dreptul imaginii cu ea în costum de baie.

Adela Popescu a optat pentru un costum de baie întreg, însă nimeni nu poate contesta faptul că vedeta arată incredibil după ce a născut pentru a treia oară în urmă cu doar trei săptămâni. Aceasta are o siluată de invidiat și este clar că mama natură o iubește. Dacă vreți să vedeți cum arată Adela Popescu în costum de baie, găsiți imaginile în galeria foto.

Adela Popescu, despre cea de-a treia naștere

Cu toate că s-a refăcut foarte repede, Adela a povestit că cea de-a treia naștere a fost una dificilă. „În timp ce nășteam era atât de dureros încât mă întrebam ce a fost în capul meu. Cum e mintea asta selectivă, cum uită ce o doare, încât eu am uitat cum a fost la ceilalți și de data asta am mai făcut unul și am ales să nasc tot natural’, spunea Adela Popescu, în emisiunea Vorbește Lumea.

Însă, în momentul în care Adela și-a văzut pentru prima dată cel de-al treilea băiețel, nicio durere și niciun chin din timpul nașterii nu au mai contat. Pentru că totul a meritat.

Din momentul acela, în câteva minute l-am auzit… Nu mai știu ce am zis, ce am simțit, ce am exclamat. Îmi amintesc doar că îl mângâiam și spuneam „iubirea mea, iubirea mea, mulțumesc, Doamne’. Am înțeles atunci de ce cobora atât de greu, avea cordonul ombilical foarte scurt. Și era si mare. 3620 kg. Cu toate astea, travaliul meu se poate numi unul scurt, adică de nici 4 ore. După ce Anca a rezolvat tot ce era de rezolvat, îmi amintesc că am rămas un moment singură în sala de nașteri și, brusc, am început să plâng. În hohote. Și nu m-am putut opri nici când am ajuns în salon. Nu mă puteam opri…’, a spus Adela Popescu, după ce a născut pentru a treia oară.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton