WHAT’S UP şochează! A muşcat şi a ameninţat poliţiştii: „Vă rup picioarele! Vin cu băieții și vă bat de vă sparg!”

 Dumba Gabriela
.

Whats Up s-a ales cu dosar penal pentru ultraj după o altercaţie cu poliţiştii chemaţi, la 112, de iubita lui, pe care a bătut-o. Artistul l-a muşcat pe unul dintre poliţiştii care l-au condus la secţie şi i-a ameninţat cu bătaia pe oamenii legii.

6Noua-iubită-a-lui-Whats-Up-26Noua-iubită-a-lui-Whats-Up-2

Scandal fără precedent  în showbiz-ul românesc. Luni seară, Whats Up a fost reținut de poliţişti în urma unui apel la 112, efectuat de iubita lui, Alice, care a sesizat poliția din cauza comportamentului violent al artistului.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au încercat să-l reţină pe bătăuş, doar că Whats Up i-a înjurat, ameninţat cu bătaia şi chiar muşcat.

„Vă rup picioarele! Vin cu băieții și vă bat de vă sparg!', a strigat Whats Up, conform Spy News.

În urma acestui comportament deviant Whats Up s-a ales cu un dosar penal pentru ultraj şi condus la Secţia 17 cu cătuşele la mâini.

Ulterior, cu răni vizibile pe față și pe corp, artistul a fost dus la Parchet pentru audieri, unde a stat câteva ore, în acest caz fiind deschisă o anchetă.

Prima reacție a Siminei, fosta soție a artistului, după incident

Despre comportamentul violent al artistului s-a mai scris, ieșirile sale violente fiind cunoscute de pe vremea când forma un cuplu cu Simina, de care a divorțat în această vară. Iată ce a comentat fosta soție a artistului când a aflat despre incident!

„Sunt șocată! Din fericire, nu sunt implicată. Noi nu am mai vorbit de mult timp, eu am aflat de la voi de ceea ce s-a întâmplat. Sunt uimită de cele auzite, nu pot să comentez prea multe, pentru că nu știu ce s-a întâmplat exact. Dar ce pot să vă spun este că sunt alături de Alice”, a declarat Simina în exclusivitate pentru cancan.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton