Anamaria Prodan a făcut publice mesajele pe care i le trimite Laurențiu Reghecampf: ”Dacă mâine...”

 Stamen Diana
.

Chiar dacă nu sunt mereu împreună, căsnicia Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf rezistă. În ciuda zvonurilor apărute despre un posibil divorț, cei doi demonstrează pe zi ce trece că nu e nici vorbă de așa ceva.

Anamaria Prodan se simte o femeie norocoasă că are un soț care o iubește necondiționat. Deși vedeta locuiește între România, Dubai și America, Laurențiu Reghecampf știe cum să o facă fericită chiar și de la distanță.

Sexy impresara a făcut publice mesajele de dragoste pe care soțul ei i le trimite. Laurențiu Reghecampf a impresionat-o profund pe Anamaria Prodan.

„Să-mi pară rău? Să-mi pară rău că-n viaţa asta, făcută-n mare parte din rutină, mi-a fost dat să trăiesc ceva adevărat şi-atât de frumos? Dacă mâine aş lua viaţa de la capăt şi cineva m-ar pune să aleg, înfăţişându-mi de la-nceput şi suferinţa cu care-aş plăti bucuria, eu tot te-aş alege”, este mesajul primit de Anamaria Prodan din partea soţului său.

'Fără cuvinte ❤️🙏😢🥰🙌… După atâția ani de căsnicie să primești așa mesaj. Vă doresc și vouă măcar o unime din dragostea care este revărsată asupra mea de soțul meu', a scris fost reacția Anamariei Prodan atunci când a văzut mesajul.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat în secret?

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au afirmat în repetate rânduri că încă sunt soț și soție, că nu au divorțat. În plus, spun că au un mariaj fericit alături de copii, chiar dacă sunt la mare distanță.

Cu toate acestea, surse din apropierea celor doi au afirmat că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi divorțat: „Ana şi Laurenţiu au divorţat de câteva luni. Cei doi au hotărât însă să nu spună nimic despre acest lucru, şi asta pentru că au proiecte şi afaceri care le aduc foarte mulţi bani. În aceste business-uri nu ar da bine să se ştie că sunt divorţaţi, deci relaţia aceasta a lor acum este doar de imagine. Au rămas în relaţii foarte bune, îşi petrec timpul cu copiii, ea mai merge la el în Dubai, dar în calitate de fostă nevastă’, – a declarat o sursă din apropierea soților Reghecampf pentru Click!

FOTO: Instagram

Anamaria-Prodan-a-primit-mesaj-de-la-Laurențiu-ReghecampfAnamaria-Prodan-a-primit-mesaj-de-la-Laurențiu-Reghecampf
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton