Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a murit la 52 de ani, după o luptă cruntă cu boala. Ultima imagine cu Petruța Gheorghe

 Lixandru Livia
.

Petruţa Gheorghe, fosta soţie a lui Andrei Gheorghe, a murit la vârsta de 52 de ani, după ce în ultimii ani s-a luptat cu boala nemiloasă.

Andrei și Petruța GheorgheAndrei și Petruța Gheorghe

Petruța Gheorghe a murit la un an și jumătate după ce fostul ei soț, Andrei Gheorghe s-a stins din viață. Anunțul privind decesul acesteia a fost făcut de Oana Cuzino, care a scris un text în memoria psihoterapeutei.

Petruţa Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacienţii săi şi pentru toţi cititorii noştri care i-au parcurs articolele utile, o resursă de echilibru şi o sursă de inspiraţie. Întreaga echipă DOC îi rămâne pentru totdeauna recunoscătoare pentru contribuţia pe care a avut-o în comunitatea noastră. Experienţa, devotamentul şi implicarea sa în fiecare act de psihoterapie şi în povestea fiecărei persoane care i-a trecut pragul rămân alături de noi', a scris Oana Cuzino.

Vara trecută, Petruţa, care a împlinit recent 52 de ani, le-a mărturisit prietenilor că a trecut prin clipe cumplite până să învingă boala.

 „Dragii mei, mulţumesc. M-am trezit în întuneric, frig şi spaimă. Încet, încet, îngerii mei m-au făcut să cânt!, a scris Petruța pe Facebook, în urmă cu ceva timp.

Petruţa şi Andrei Gheorghe au divorţat în anul 2014, după un mariaj de aproape şase ani, însă au rămas apropiaţi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton