Marie Fredriksson a murit. Solista trupei Roxette avea 61 de ani

 Stamen Diana
.

Solista trupei Roxette, Marie Fredriksson, a murit la vârsta de 61 de ani. Vestea tristă a luat prin surprindere pe toată lumea. Anunțul neașteptat a fost făcut chiar de managerul artistei.

Marie Fredriksson a murit luni, 9 decembrie, după ce problemele de sănătate pe care le avea s-au agravat. Vestea că solista trupei Roxette s-a stins din viață a venit ca un șoc pentru cei care au cunoscut-o și care au iubit-o.

Cu profundă tristeţe vă anunţăm că una dintre cele mai mari şi mai iubite artiste s-a dus. Marie Fredriksson a murit în dimineaţa zilei de 9 decembrie din cauza problemelor mai vechi de sănătate pe care le avea.

Marie Dimberg, managerul solistei de la Roxette

În anul 2002, cântăreței i-a fost descoperită o tumoare pe creier, iar șansele sale la viață erau de doar 25%. La acel moment, Marie Fredriksson a fost operată și a avut o perioadă lungă în care s-a refăcut. În 2004, solista trupei Roxette a scos un album solo, 'The Change', în care a cântat despre experiența devastatoare prin care a trecut.

FOTO: hepta

Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, a muritMarie Fredriksson, solista trupei Roxette, a murit
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton