Show-ul „Vocea României” revine pe micul ecran. Smiley a făcut marele anunț, în direct 

 Borcilă Andreea
.

Show-ul „Vocea României' revine pe micul ecran. Concursul muzical va apărea, din nou, la PRO TV, după ce ultimul sezon a fost difuzat în 2019. Smiley a făcut marele anunț direct în marea finală de la Românii au talent, la același post de televiziune. Totodată, artistul va ocupa unul dintre scaunele juraților, la fel ca în edițiile trecute. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Fanii unuia dintre cele mai iubite show-uri de televiziune sunt în extaz! Emisiunea Vocea României revine pe micul ecran, difuzându-se la PRO tv. Scena este pregătită să primească cei mai talentați români, care vor face un adevărat spectacol muzical. Jurații, de altfel, abia așteaptă să le fie mentori și să le deschidă drumul în industria muzicii. 

smiley-pavel-bartos-1smiley-pavel-bartos-1

Zeci de concurenți își vor încerca norocul la Vocea României de la PRO TV. Misiunea lor este să-i încânte atât de mult pe jurați, încât să-i determine să se întoarcă cu scaunele și să meargă mai departe în competiție. Doar unul dintre ei își va împlini marele vis, acela de a câștiga premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro, dar și o ușă deschisă în carieră. 

Citește și: Laura Cosoi și Smiley încă se mai întâlnesc după 10 ani de la despărțire:”Nu e nimic ieșit din comun”

Citește și: Cadoul inedit pe care Gina Pistol și Smiley l-au pregătit înainte să se nască Josephine:„Am plâns amândoi în camera ei'

Citește și: Cristina Cioran și-a botezat fiica.Au avut trei perechi de nași

Citește și: Laurențiu Reghecampf a trăit o dramă, după ce fiica lui a murit la doar 1 an:„Eram și foarte tânăr, mi-a fost foarte greu'

Show-ul „Vocea României' revine pe micul ecran

Show-ul „Vocea României' revine pe micul ecran. Smiley a fost cel care a făcut marele anunț, în direct, în marea finală de la Românii au talent, marca PRO tv. Așadar, artistul este primul antrenor care va ocupa unul dintre scaunele juraților concursului de talente. Solistul a debutat cu o primă victorie, chiar în primul sezon de la Vocea României, când i-a fost mentor cunoscutului Ștefan Stan. Astfel, după nouă sezoane, Smiley a făcut marele anunț.

De o perioadă, tot primesc o întrebare la care abia așteptam să pot da răspunsul. Ei bine, răspunsul este DA! Din toamnă, la PRO TV, va reveni cu un nou sezon, super spectaculos, mult așteptata emisiune Vocea României.

Sper să nu vă supărați pe mine că nu vă dezvălui chiar acum cine va ocupa alături de mine celebrele scaune roșii, dar o să fie… pfff, foooarte interesant. Cu răbdare, vom afla din ce în ce mai multe despre distribuția noului sezon pe care eu sunt nerăbdător să-l trăiesc din plin. Așadar, să fie Voceeeee!', a declarat Smiley, potrivit Fanatik.ro

Pavel Bartoș, despre revenirea în forță a emisiunii: „Să fie voce!'

Pavel Bartoș și-a exprimat, la rândul său, părerea despre revenirea celui mai iubit show de talente pe micul ecran. Câștigătorul de la Vocea României va fi ales prin votul publicului, care se realizează prin mesaje text și apeluri telefonice la numere special alocate fiecărui concurent. Începând din sezonul 6, telespectatorii pot vota și prin intermediul aplicației emisiunii. Premiul cel mare constă în 100.000 de euro. 

„În 2011, am spus pentru prima oară: să fie VOCE! În toți acești ani, Vocea României a devenit unul dintre cele mai îndrăgite show-uri și a scris istorie. Am cunoscut și am fost alături de concurenți care ne-au uimit cu vocile lor și au reușit să impresioneze milioane de oameni.

După doi ani, va fi din nou VOCE! Îmi era dor de toate emoțiile, de întâlnirile care ne-au schimbat și ne schimbă de fiecare dată în mai bine.

Scaunele sunt pregătite să-și primească antrenorii, iar eu abia aștept să aflați cine sunt ei. Atât vă pot spune acum: Smiley nu are cum să lipsească. În rest, atât mai spun: să fie VOCE!', a transmis Pavel Bartoș.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton