A murit mama lui Andrea Bocelli. Ce semn divin a primit Edi Aringhieri când l-a născut pe tenor

 Dumba Gabriela
.

A murit mama lui Andrea Bocelli! Edi Aringhieri avea 84 de ani, iar întreaga viață și-a dedicat-o fiului său, care a orbit la 12 ani. Mama lui Andrea Bocelli fusese sfătuită de medici să avorteze, deoarece copilul avea să se nască cu o maladie congenitală, însă Edi Aringhieri nu a vrut să audă de așa ceva.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mama lui Andrea Bocelli a murit la 84 de ani, dar şi-a însoţit fiul în cei mai grei ani, când era un fapt cert că, la 12 ani, va orbi de glaucom. A fost prima care a înţeles inteligenţa şi talentul lui. L-a înscris la Institutul de Muzică Pietro Mascagni, din Livorno, acum Conservator, în care Andrea a început să studieze muzica.

Exkl: Andrea BocelliExkl: Andrea Bocelli

Mama lui Andrea Bocelli: „Medicii mi-au spus să fac avort”

Edi Aringhieri, mama cunoscutului tenor italian Andrea Bocelli, a vorbit, acum câțiva ani, într-o emisiune TV,  despre cele mai importante momente din viața fiului său.

Din ziua în care și-a pierdut vederea, la doar 12 ani, până la modul în care a abordat muzica, devenind unul dintre cei mai renumiți artiști din lume.

Cel mai emoționant episod relatat de mama artistului a fost când a spus că medicii au sfătuit-o să avorteze, pentru că se va naște cu o maladie congenitală. 

„Mi s-a spus să fac avort deoarece fiul meu se va naște cu o boală congenitală care îl va face să-și piardă vederea. Am ajuns de urgență la spital din cauza unor probleme grave la stomac', a spus mama lui Bocelli.

Acolo a aflat că Andrea se va naște cu un glaucom congenital, iar orbirea va fi iminentă. Așa s-a și întâmplat, când Andrea avea 12 ani.
„Am decis să duc la capăt sarcina”, a continuat Edi Aringheri. Pledoaria sa pentru viață se dorește o încurajare pentru femeile însărcinate care ajung să primească astfel de verdicte.

 „Am ținut să spun această poveste pentru a da putere familiilor care se confruntă cu situații similare celei pe care am trăit-o eu și familia mea', a mărturisit mama tenorului italian.

Citește și: Cine este Darius Mabda, care a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete la Românii au Talent

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au așteptat 3 ani să fie împreună:„Părinții și-au dorit să ne vadă fericiți

Citește și: De la ce pornesc discuțiile între Maria Constantin și iubitul ei, Robert Stoica:„Nu avem relația perfectă. Asta cu gelozia pleacă cumva de la…

Andrea Boceli a vorbit despre momentul în care mama lui a fost sfătuită să-l avorteze

„O tânără soție însărcinată a fost dusă la spital pentru o simplă criză de apendicită. Medicii au fost nevoiți să-i pună ghiață pe stomac, iar la finalul acestor tratamente medicii i-au recomandat să avorteze copilul. I-au spus că aceasta e cea mai bună soluție pentru că pruncul se va naște sigur cu o anumită dizabilitate / infirmitate. 

Dar tânara și curajoasa soție a decis să nu facă avortul și copilul s-a născut. Acea femeie era mama mea și acel copil eram eu' a povestit muzicianul. 

„Poate sunt subiectiv dar cred că ea a făcut alegerea potrivită. Și sper că această poveste să fie un îndemn pentru acele mame care se află uneori în momente dificile, în momente de viață complicate, dar vor să-și salveze viața copilului' a mai adăugat el.

Ce semn a primit la naștere mama lui Andrea Bocelli

În timpul unui interviu de televiziune, mama artistului a mărturisit că Andrea s-a născut cu stea în frunte, în zilele oraşului Lajatico.

În acea dimineaţă, femeie a primit un semn cu totul special din cer: un porumbel alb foarte mare („nu am văzut niciodată un porumbel de acea dimensiune'), aterizase pe fereastră şi se uita la ea. „Credeam că am născut un viitor Papă', a spus doamna, zâmbind.

A aflat, mai târziu, că născuse o stea a muzicii internaţionale.

Andrea Bocelli și-a divinizat mama

Despre decizia mamei sale de a-l aduce pe lume, sfidând sfatul medicilor, vorbea, în 2016, și Bocelli într-un interviu pentru revista „Credere”.

Tenorul italian explica atunci cum părinții săi,  Edi și tatăl, Alessandro, (care a murit în 2000, ed.) i-au dat putere și l-au învățat cum să treacă peste această dramă a vieții: „prin credința de neclintit în Dumnezeu, care, uneori,  „pariază' pe copiii Lui, punându-i în fața unor lovituri dure ale vieții'.

„Când ai legătură cu suferința, a ta sau a altora, și mai ales atunci când la mijloc e vorba de ființe nevinovate, este agonizant să poți să recunoști și să accepți asta, pentru că mintea omului nu este făcută să înțeleagă logica lui Dumnezeu.

El este etern și infinit, în timp ce rațiunea noastră tinde să se împotrivească. Dumnezeu este în mintea noastră, așa cum marea ar sta într-o găleată mică, unde, din nefericire, intră câțiva litri de apă. Cu toate astea, avem o cale privilegiată pentru a ajunge la Dumnezeu: calea inimii', spunea Bocelli.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton