Ce va face Darius Mabda cu premiul de la Românii au Talent, sezonul 12: "Cel mai mare vis al meu..."

 Raiciu Adriana
.

Ce va face Darius Mabda cu premiul de la Românii au talent. Cel de-al 12-lea sezon Românii au Talent a ajuns la final. Cei mai talentați concurenți s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro, iar câștigătorul este Darius Mabda. Iată ce are de gând să facă tânărul cu premiul cel mare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce va face Darius Mabda cu premiul de la Românii au talent. Sezonul al 12-lea al emisiunii Românii au talent a ajuns la final. Jurații, dar și telespectatorii i-au urmărit cu sufletul la gură pe cei mai talentați concurenți care s-au luptat pentru marele premiu. 11 finaliști au intrat în cursa pentru marele trofeu, însă doar unul a ieșit învingător. Darius Mabda a reușit să câștige marele premiu de 120.000 de euro. Tot el a câștigat premiul pentru originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

277747313_109456855058011_3237833076637270622_n277747313_109456855058011_3237833076637270622_n

În timpul finalei de la Românii au talent, sezonul 12, Darius Mabda a spus ce va face cu banii dacă va câștiga marele premiu. Iată declarațiile tânărului!

Citește și: Darius Mabda a câștigat Românii au talent 2022.Tot el a obținut și premiul de originalitate

Citește și: Cine este Darius Mabda, care a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete la Românii au Talent

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au așteptat 3 ani să fie împreună:„Părinții și-au dorit să ne vadă fericiți’

Citește și: De la ce pornesc discuțiile între Maria Constantin și iubitul ei, Robert Stoica:„Nu avem relația perfectă. Asta cu gelozia pleacă cumva de la…’

Ce va face Darius Mabda cu premiul de la Românii au talent

Darius Mabda a reușit să cucerească atât publicul, cât și juriul cu momentul său de dans liric, la preselecții. A primit golden buzz de la Mihai Bobonete și s-a calificat direct în semfiniale. Ulterior, tânărul a reușit să ajungă în marea finală și tot el a fost cel care a câștigat și marele premiu de la Românii au talent, sezonul 12.

În timpul finalei, Darius Mabda a spus ce va face cu premiul cel mare, dacă va ieși câștigător. Tânărul, care provine dintr-o familie modestă, a mărturisit că va cheltui banii pentru a-și plăti studiile.

„Aş da toţi banii ca să-mi plătesc studiile. Îmi doresc să fiu aplaudat, să fiu cunoscut, să ştie lumea că sunt român', a spus Darius Mabda.

Totodată, Darius, deși are o vârstă destul de fragedă, este pregătit să ofere tot ce are mai bun pentru a ajunge pe cele mai mari scene ale lumii.

„Cel mai mare vis al meu, dacă voi fi balerin, este să ajung la Teatrul Balşoi, din Moscova, iar dacă o să merg pe dans contemporan, vreau să ajung în Canada', a explicat Darius.

Cine este Darius Mabda, câștigătorul Românii au talent, sezonul 12

Darius Mabda, în vârstă de 13 ani, este marele câștigător al sezonul 12 Românii au talent. Micul orădean a făcut spectacol în finala emisiunii de la Pro tv. Tânărul a fost propulsat în semifinale după ce a primit Golden Buzz-ul de la Mihai Bobonete. Ești cel mai potrivit să câștigi!‘, i-a spus Dragoș Bucur după momentul din semifinală.

Darius a participat la numeroase competiții, iar în urmă cu câteva săptămâni a câștigat trofeul Best Male Talent în etapa finală și calificarea în finala concursului Dance Star.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton