Vlăduța Lupău, primele declarații despre numele băiețelului ei: „Și l-a ales singur” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Vlăduța Lupău ne-a oferit primele declarații despre numele băiețelului ei. Artista, însărcinată cu primul ei copil, ne-a vorbit despre acest subiect important în noul număr al revistei VIVA! Frumoasa interpretă de muzică populară ne-a dezvăluit că ea și soțul ei, Adi Rus, s-au gândit încă din primele zile la cum se va numi fiul lor. În cele din urmă, spune ea, micuțul și-a ales singur numele. Iată confesiunea emoțioantă a artistei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău a făcut primele declarații despre numele băiețelului ei. Îndrăgita cântăreață ne-a făcut câteva dezvăluiri inedite în revista VIVA! de mai, deși nu a vrut să dea prea mult din casă. Conform spuselor ei, micuțul pe care-l poartă în pântece și-a ales singur numele.

vladuta-lupau-nume-2vladuta-lupau-nume-2

Vlăduța Lupău trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Interpreta de muzică populară e însărcinată cu primul ei copil. Ea și soțul ei, Adi Rus, vor deveni părinți în lunile ce urmează și vor avea un băiețel. Deși e o fire discretă, vedeta a acceptat să ne dezvăluie câteva amănunte nebănuite legate de numele fiului lor.

Citește și: Ce procedură medicală a făcut Vlăduța Lupău, după operația de endometrioză, ca să rămână însărcinată:„Mulți medici amână să le comunice pacientelor…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a câștigat Vlăduța Lupău banii înainte de a deveni celebră:„Duceam oamenii la ocazie ca să îmi scot motorina'

Citește și: Anamaria Prodan, despre cearșafurile inscripționate cu numele lui Laurențiu Reghecampf. Răspunsul ei este halucinant:”Băiatul meu este…”

Citește și: Sanda Ladoși, membră a juriului, reacție după scandalul de la Eurovision 2022:”Șase țări au fost blocate ca să câștige Ucraina. Asta e viziunea mea, că s-a dorit ca Ucraina să câștige”

Vlăduța Lupău, primele declarații despre numele băiețelului ei

Cântăreața ne-a povestit că ea și partenerul ei de viață, Adi Rus, s-au gândit la un nume pentru fiul lor încă din primele zile de sarcină. În cele din urmă, potrivit spuselor sale, acesta și-a ales singur numele. Mai multe detalii va oferi însă atunci când micuțul se va naște, eveniment așteptat de toată lumea.

„Ne-am gândit la un nume încă din primele zile! Și-a ales singur numele… O să vă spun povestea numelui când vine pe lume. (râde)', ne-a spus Vlăduța Lupău, în exclusivitate, în noul număr al revistei VIVA!

Artista, detalii despre camera bebelușului

În ceea ce privește camera bebelușului, Vlăduța Lupău a explicat că aceasta a fost făcută de către designerul familiei încă de când ea și Adi Rus au început să construiască casa. La acea vreme, ei au hotărât să o coloreze în verde, însă, ulterior, au vopsit-o în albastru. Artista a precizat însă că nu au făcut încă o randare finală și că o vor face în următoarea perioadă. Cântăreața nu a cumpărat lucruri, dar soacra ei a achiziționat destul de multe, pe ascuns.

„Camera bebelușului a fost făcută de către designerul nostru atunci când am început să construim casa, anul trecut! Pe vremea aia, nu era… și o făcuserăm verde, și am zis o lăsăm așa, apoi vedem, când va fi, dacă va fi, ce va fi… ce schimbăm. Ei bine, am modificat din verde în albastru… Tipic! Însă n-am mai făcut o randare finală, urmează în următoarele luni!

Lucruri m-am abținut și nu am cumpărat, însă soacra mea, pe furiș, a mai cumpărat câte ceva. Am prins-o cu un dulap plin. (râde)', ne-a mai povestit artista.

Cântăreața își dorește să nască natural

Vlăduța Lupău și-ar dori să nască natural, deși părerile sunt împărțite. Momentan, e prea devreme ca medicul să îi dea un sfat în acest sens.

„Încă e devreme și să spună medicul ceva în acest sens, și să mă decid eu. Mi-ar plăcea natural, deși părerile sunt foarte împărțite. Mai vedem atunci, în apropierea momentului', a mai spus ea.

Cum l-a anunțat Vlăduța Lupău pe soțul ei, Adi Rus, că e însărcinată, și cum a reacționat el

Vlăduța Lupău a aflat că e însărcinată într-un moment special. La acea vreme, vedeta se afla pe munte, ca să filmeze un videoclip pentru un cântec de Crăciun. Atunci, interpreta a primit un rezultat de la o analiză, lucru ce a bucurat-o enorm.

„Momentul acesta fain a fost când eram într-un vârf de munte și filmam un cântec de Crăciun… Am aflat prin primirea unui rezultat la o analiză! Nu m-a luat pe neprevăzute, deoarece noi tot încercam… așa că așteptam cu nerăbdare această veste', ne-a mai dezvăluit ea.

Imediat după, Vlăduța Lupău i-a trimis analiza și soțului ei, Adi Rus, ce a fost la fel de încântat de vestea că vor avea un copil. Atunci, partenerul cântăreței i-a spus să se întoarcă de urgență acasă, pentru a nu mai sta în frig.

„Sigur, imediat i-am trimis analiza lui Adi, care s-a bucurat enorm și replica lui a fost: „În momentul ăsta urci în mașină și vii acasă! Nu mai stai nicio clipă în frig – cum vă ziceam, filmam un cântec de Crăciun, logic, în ditamai zăpada și frigul', a continuat vedeta.

Sursă foto: Instagram, Arhivă personală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton