Anda Adam, evacuată din casă, prin hotărâre executorie. Avocat: "L-a înjurat și amenințat pe proprietar"

 Dumba Gabriela
.

Anda Adam a fost evacuată din casă, prin hotărâre executorie. Judecătoria Cornetu a decis astăzi, prin decizie executorie, evacuarea cântăreței Anda Adam din imobilul pe care îl ocupa în orașul Bragadiru. Avocatul Adrian Cuculis a explicat de la ce a pornit scandalul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Instanța din cadrul judecătoriei Cornetu a stabilit astăzi, printr-o decizie executorie, evacuarea cântăreței Anda Adam din casa pe care ar fi ocupat-o ilegal în Bragadiru.

78787878

Anda Adam, evacuată din casa din Bragadiru. Cum a pornit scandalul

Hotărârea judecătorească nu este definitivă, putând fi atacată prin apel în termen de cinci zile.

De asemenea, tribunalul în care este judecat procesul stabilește că artista are de plătit o sumă de 5.200 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată către reclamantă.

„După injurii ca la ușa cortului dar și încercări de a se eschiva să părăsească imobilul ocupat ilegal de luni de zile, astăzi am obținut hotărârea executorie de evacuare”, a transmis avocatul Adrian Cuculis la Antena 3.

„Discutăm de o evacuare cu cântec. Pentru că au trecut aproape șase luni de când prorpietarul a despus cererea de evacuare.

Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari, sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani.

Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil„, a explicat avocatul.

Citește și: Motivul pentru care Anamaria Prodan și Reghecampf întârzie divorțul. Impresara: „Îi e frică de partaj, probabil nu mai are nimic

Citește și: Cum a visat-o Aurel Pădureanu pe regretata Cornelia Catanga: „A venit lângă mine și mi-a zis...

Citește și: Tj Miles și Alexandru Nedelcu, nominalizați spre eliminare la Survivor: „Iuda se pare că a rămas printre noi

Anda Adam l-ar fi înjurat și amenințat pe proprietarul casei din Bragadiru

Avocatul proprietarului casei din Bragadiru, de unde a fost evacuată Anda Adam, a precizat că artista l-a înjurat și amenințat pe clientul său.

Nu stătea cu chirie. Se făcuse un ante-contract de vânzare-cumpărare și promisese că în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate.

Ulterior s-a rezolutionat acest act, și pur și simplu a refuzat să plece din imobil. Au existat discuții în care clientul meu, proprietarul, a fost înjurat și amenințat”, a mai precizat avocatul.

Anda Adam, evacuată. Decizia instanței

Anda Adam este implicată într-un proces surprinzător. Pe portalul instanțelor de judecată a apărut o informație potrivit căreia artista a fost chemată în fața judecătorilor.

Motivul face referire la evacuarea solistei din imobilul în care locuia, în Bragadiru:

„Admite în parte cererea formulată de reclamantul Teodorescu Nicoleta în contradictoriu cu pârâtul Adam Anda Angelica, având ca obiect evacuare. Dispune evacuarea pârâtei din imobilul situat în orașul Bragadiru(…) județul Ilfov.

Admite în parte capătul de cerere privind cheltuielile de judecată și obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 5200 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, constând în taxă judiciară de timbru și onorariu avocațial.

Respinge în rest cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată. Executorie conform art. 1042 alin. 5 Cod procedură civilă. Cu drept de a formula calea de atac a apelului în termen de 5 zile de la pronunţare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Cornetu. Pronunţată azi, 17.05.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.”, se arată pe portaljust.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton