Anamaria Prodan, despre cearșafurile inscripționate cu numele lui Laurențiu Reghecampf. Răspunsul ei este halucinant: "Băiatul meu este..."

 Raiciu Adriana
.

Anamaria Prodan continuă să-și surprindă fanii, în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf. În urmă cu doar câteva zile, sexy impresara a postat câteva imagini din dormitorul matrimonial, iar fanii au observat imediat că pe pat era pusă o lenjerie pe care apare numele ei și al antrenorului de fotbal. Iată ce declarații a făcut vedeta acum despre asta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan i-a lăsat pe toți fără cuvinte după ce a postat câteva imagini din dormitorul matrimonial. În timp ce-și filma pisica, sexy impresara a surprins și un detaliu foarte important, care le-a dat de gândit internauților. Mai exact, pe pat era pusă o lenjerie pe care apărea numele ei și al antrenorului de fotbal, fapt pentru care toți s-au gândit că vedeta nu a putut trece nici acum peste despărțire.

anamaria-prodananamaria-prodan

Ei bine, în urmă cu puțin timp, agentul FIFA a decis să clarifice situația și să spună care este motivul pentru care a decis să păstreze încă lenjeria cu numele lui Laurențiu Reghecampf.

Citește și: De ce nu vrea Anamaria Prodan să se afișeze cu iubitul ei, în public: „Niciodată nu o să…’

Citește și: Motivul pentru care Anamaria Prodan și Reghecampf întârzie divorțul. Impresara: „Îi e frică de partaj, probabil nu mai are nimic’

Citește și: Cum a visat-o Aurel Pădureanu pe regretata Cornelia Catanga: „A venit lângă mine și mi-a zis...’

Citește și: Tj Miles și Alexandru Nedelcu, nominalizați spre eliminare la Survivor: „Iuda se pare că a rămas printre noi’

Anamaria Prodan, despre cearșafurile inscripționate cu numele lui Reghe

Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea cu imaginile apărute în spațiul online. Vedeta își filma pisica, însă fanilor le-a atras atenția un alt lucru. Mai exact, au văzut că pe lenjeria de pe pat era brodat numele lui Laurențiu Reghecampf.

Ținând cont de situația dificilă dintre cei doi, mulți s-au gândit că vedeta nu a trecut încă peste despărțire. Ei bine, sexy impresara a decis acum să clarifice acum totul. În cadrul unui interviu, a spus că nu este ceea ce pare a fi, pentru că numele de pe lenjerie nu face referire la fostul ei partener, ci la fiul ei, pe care îl cheamă tot Laurențiu Reghecampf.

„Băiatul meu este Laurențiu Reghecampf. Bebe așa se numește, Laurențiu Reghecampf', a fost răspunsul dat de Anamaria Prodan, pentru Antena Stars. Totodată, a mai ținut să sublinieze faptul că nu are de gând să-și scoată tatuajul cu chipul fostul ei soț.

De ce nu vrea Anamaria Prodan să se afișeze cu iubitul ei, în public

După ce s-a anunțat că divorțează de Laurențiu Reghecampf și că acesta urmează să devină tată pentru a treia oară, Anamaria Prodan a decis să-și refacă și ea viață. Însă, spre surprinderea tuturor, nu s-a afișat cu noul partener de viață și chiar susține că nici nu o să facă, până când nu va divorța oficial de fostul ei.

„Sunt, sincer, în cea mai bună perioadă a vieții și mă simt bine eu, înăuntru, și se vede și pe afară, așa îmi zic toți prietenii, întineresc. Trăiesc frumos, mă ocup de copii, mergem mai departe. Da, iubesc, dar eu sunt un om care iubește totul, să știi, și florile, și oamenii, și tot ce vrei.

Dacă mă întrebi acum dacă am pe cineva în viața mea, am pe cineva în viața mea, dar niciodată nu o să mă vezi la braț cu acel cineva până nu am procesul gata’, a declarat Anamaria Prodan pentru un post TV.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton