Adevărul despre relația dintre Mihaela Borcea și Valentina Pelinel: "E un imperiu. Toată lumea muncește la asta"

 Raiciu Adriana
.

Mult s-a mai vorbit despre relația dintre Mihaela Borcea și Valentina Pelinel. Ba chiar mai mult, gurile rele spuneau că fostul model ar vrea să o excludă din afaceri pe prima soție a lui Borcea. Ei bine, adevărul este altul, iar cele două se pare că au făcut pace, de dragul lui Cristi Borcea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cristi Borcea a fost căsătorit cu Mihaela Borcea în perioada 1988 până în 2011. Cei doi au trei copii împreună, însă au decis să-și spună adio după 23 de ani de căsnicie. Apoi, în 2018, omul de afaceri s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, cu care are tot trei copii. De-a lungul timpului s-a tot speculat că cele două, fosta și actuala, au avut multe de împărțit și chiar gurile rele spuneau că Valentina ar vrea să o excludă pe prima soție din afaceri.

2-142-14

Ei bine, adevărul este cu totul altul! Cele două au făcut pace, de dragul lui Cristi Borcea, și chiar lucrează împreună. În prezent, Valentina și Mihaela Borcea administrează un hotel din Olimp. Iată declarațiile făcute de acestea!

Citește și: Cum s-a fotografiat Mihaela Borcea alături de iubitul ei:”Prezentul reprezintă amintirile frumoase ale viitorului”

Citește și: Ce relație au în prezent Mihaela Borcea și Valentina Pelinel.De dragul lui Cristi Borcea, fosta și actuala soție…

Citește și: De ce nu vrea Anamaria Prodan să se afișeze cu iubitul ei, în public:„Niciodată nu o să…

Citește și: Ce a făcut Iulia Albu cu celebra ei găină, Luța Chioara, după ce a murit:„Le-am incinerat

Adevărul despre relația dintre Mihaela Borcea și Valentina Pelinel

În cadrul unui podcast, Valentina Pelinel a vorbit deschis despre relația cu prima soție a lui Cristi Borcea. Vedeta susține că nu au existat certuri niciodată între ea și Mihaela și chiar se ajută reciproc.

„Eu cu Mihaela nu am avut certuri niciodată. Avem relații perfect normale, civilizate. Copiii se văd între ei. Nici nu ne-am certat, nici nu ne-am împăcat pentru că nu am avut de ce, nu am fost certate. E un imperiu creat de Cristi. El nu doarme nopțile. Ca să faci bani, trebuie să cheltui bani. Toată lumea muncește la asta', a mai declarat Valentina Pelinel.

Ba chiar mai mult, cele două administrează împreună un hotel în Olimp. „Dar ce aranjamente s-au mai făcut la hotel, nu glumă! O să avem piscine noi, infinity, piscine de copii, loc de joacă, mărim și terasa, care este superbă și care are vedere la mare', declara Valentina Pelinel.

Chiar și Mihaela Borcea a scris pe contul său de socializare despre proiectul de la mare, dar le-a spus internauților că are mult surprize pentru ei vara asta.

„Soare, mare‼️ În așteptarea unei vacanțe?? Noi pe finalul unui proiect mare pentru a vă oferi, așa cum v-am obișnuit an de an, multe noutăți și surprize!!', a transmis Mihaela Borcea în mediul online.

Ce spunea Cristi Borcea despre fosta și actuala soție

În urmă cu ceva timp, Cristi Borcea vorbea deschis despre fosta și actuala soție. Spunea despre amândouă că sunt extrem de muncitoare și că împreună formează o familie frumoasă și armonioasă.

„Mihaela este loială și muncitoare, Valentina este loială și muncitoare. Totul este în consens. Interesele sunt comune, sunt copii la mijloc, cu toții trebuie să ne înțelegem. Împreună suntem puternici și trebuie să fim o familie. Vedeți cum e viața acum, de nu mai știi ce se poate întâmpla mâine, așa că de ce să nu trăim frumos, să fim uniți, mai ales când avem copii minunați?!', declara Cristi Borcea în trecut.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton